PR CUAET
-
Так, в серпні 2024 тільки виповнилось 18.
-
Добре, спробую.
-
Підкажіть, будь ласка, в який ви Сервіс їздили? Щоб поїхати і точно подовжили медкартку.
-
Якщо комусь потрібна довідка про несудимість зі Словаччини , ви можете зробити її самостійно Я написала напряму в консульство Вони скинули мені які документи їм потрібно надіслати (то не багато і не важко) Відправила доки 27 лютого в Оттаву Сьогодні мені прийшла готова довідка Якщо раптом буде корисно комусь )
-
Я їздила в Fonthill, Ontario, 227 Regional Road 20 East Але по факту це значення немає куди саме я їздила, тому що Олена зверху розписувала, що це має працювати в будь-якому Service Ontario. Просто не витрачайте час на звичайного працівника якщо вони не в курсі що ви від них хочете і одразу звіть супервайзера, якщо немає супервайзера кажіть їм дзвонити в головний офіс. У них прямий телефон і додзвонюються вони за 2 хв максимум )
-
Підкажіть, останні пару днів хтось підтягував в особистий кабінет данні? Ніяк не виходить це зробити.
-
Привіт, можливо хтось купував селпіп тести для практики? Та може за $ поділитись доступом? Або може хтось хоче об‘єднатись та разом купити ці тести? В них на днях буде знижка 50%, та ціна практичних тестів буде лише 150кад (можна було б поділити на 2-3 людини), доступ на 6 місяців дається Якщо в когось вже є доступ, або ж хотіли б разом придбати- пишіть)) буду рада домовитись:)
-
Дякую.
-
Дякую, з 10 спроби в мене вийшло це тільки що зробити
-
Дякую!
-
Моя довідка їм не підійшла, бо вони не побачили дату «початку» роботи, але це не важливо бо супервайзер побачивши CUAET на work permit одразу сказала що будуть дзвонити в head office )) Тому тим паче з дитиною не витрачайте час і нерви, просто покличте супервайзера і вони розберуться) Успіхів ))