PR CUAET
-
Дякую.
-
Дякую, з 10 спроби в мене вийшло це тільки що зробити
-
Дякую!
-
Моя довідка їм не підійшла, бо вони не побачили дату «початку» роботи, але це не важливо бо супервайзер побачивши CUAET на work permit одразу сказала що будуть дзвонити в head office )) Тому тим паче з дитиною не витрачайте час і нерви, просто покличте супервайзера і вони розберуться) Успіхів ))
-
Мені цікаво,як буде більше слотів, коли люди іх замовляють і мають повне право на свій слот. А хто його оформив ...помогатор, чи друзі, чи братья і сестри...яка різниця? Яким чином збільшиться кількість слотів і можливостей?Якщо усі потребуючі - реальні люди.За можливе шахрайство згоден, але не за поліпшення ситуаціі.
-
Дякую. Просто поїдемо з маленькою дитиною. Та ще й нерви даремно витратити та час. Може вони вам і продовжили тому, що довідка є з роботи. Але однако дякую.
-
Привіт, шукаю з ким об’єднатись щоб купити ці тести з селпіп офіційного сайту))можливо Ви були б раді об‘єднатись? До коли вони в вас дійсні?:) не змогла Вам в особисті написати, в разі якщо Вам було б цікаво розділити ціну та поділитись тестами- буду рада)))
-
Ви той хто продає?