PR CUAET
-
Моя довідка їм не підійшла, бо вони не побачили дату «початку» роботи, але це не важливо бо супервайзер побачивши CUAET на work permit одразу сказала що будуть дзвонити в head office )) Тому тим паче з дитиною не витрачайте час і нерви, просто покличте супервайзера і вони розберуться) Успіхів ))
-
Мені цікаво,як буде більше слотів, коли люди іх замовляють і мають повне право на свій слот. А хто його оформив ...помогатор, чи друзі, чи братья і сестри...яка різниця? Яким чином збільшиться кількість слотів і можливостей?Якщо усі потребуючі - реальні люди.За можливе шахрайство згоден, але не за поліпшення ситуаціі.
-
Дякую. Просто поїдемо з маленькою дитиною. Та ще й нерви даремно витратити та час. Може вони вам і продовжили тому, що довідка є з роботи. Але однако дякую.
-
Привіт, шукаю з ким об’єднатись щоб купити ці тести з селпіп офіційного сайту))можливо Ви були б раді об‘єднатись? До коли вони в вас дійсні?:) не змогла Вам в особисті написати, в разі якщо Вам було б цікаво розділити ціну та поділитись тестами- буду рада)))
-
Ви той хто продає?
-
Ні, я просто вже у відчаю.
-
Ну чекайте зараз вам напишуть. Заплатите 600 дол і відчай відпаде. А потім ще кредит прийде.
-
У ребенка закончился Visitor Permit,соответственно медикал карта OHIP тоже.Подали на новый Steady Permit,и ждём 2месяца.Кому оформляли новую медикал карту на ребенка без действующего PERMIT.У родителей WORK PERMIT действует до конца 2026.Поделитесь пожалуйста опытом?