PR CUAET
-
Ви той хто продає?
-
Что нужно продлить ребенку TRP или visitor record?
-
А куди рент показувати в декларації
-
По образцу как тут кидали. Только меняла на Эдмонтон и Ненеральное консульство не посольство
-
Ви писати заяву на доставку за зразком або просто так ? Я не можу дочекатись від них відповіді, чи є якійсь стандарт. Дякую
-
Ні, я просто вже у відчаю.
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, якщо подавати TRP+WP в паперовому виді, заповнюючи одну заявку, чи потрібно документи додавати окремо на TRP та окремо на WP? Так само із фото потрібно дві на TRP і дві на WP?
-
Хто забрав паспорт недавно? Як довго видають?
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка чи отримував хтось підтвердження заявки на подачу документів на виїзді у консульства в Вінніпезі 15-16 березня ?
-
Ну чекайте зараз вам напишуть. Заплатите 600 дол і відчай відпаде. А потім ще кредит прийде.
-
У ребенка закончился Visitor Permit,соответственно медикал карта OHIP тоже.Подали на новый Steady Permit,и ждём 2месяца.Кому оформляли новую медикал карту на ребенка без действующего PERMIT.У родителей WORK PERMIT действует до конца 2026.Поделитесь пожалуйста опытом?
-
який саме ?
-
вітаю :) а для express entry по healthcare occupations достатньо евалюації через MCC чи треба якісь ще кроки для повноцінної ліцензії?
-
А де можна подивитись список пріоритетних професій? Дякую
-
Скажіть будь ласка, в якій формі зазначати пенсію отриману в Україні?
-
Чомусь дуже тихо в цій групі, чи є якісь зрушення?
-
Я здавав в неділю о 9, отримав результат в суботу близько 6. Хоч і казали, що за 4 дні буде результат.
-
Ребята,кто знает,можно ли за один слот подать маме и дочке вместе на паспорта.Поймали на сентябрь.
-
Click on the button to see the chat rules!
-
Правила групи: telegra.ph/Rules-02-23-106
12 Jan 2024, 17:45
459103/462154
less than a minute ago