PR CUAET
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, заявка на pr по AOS тепер коштує 850 доларів?
-
Підкажіть будь ласка де ви дивитеся таку статистику? І що ви маєте на увазі "подалися"? Маєте на увазі отримали AOR ? Дякую.
-
Підкажіть, що писати в виділених місцях при заповненні заявки на отримання свідоцтва про несудимість з Польщі?
-
Может кто-то подсказать я списанный с 2015 года,возник остался и документы в военкомате,не служил.Если им написать объяснительное письмо что все документы остались в Украине?Такое проходит?
-
Де зараз проживаю
-
А в п.10 ви писали яку адресу? Де зараз проживаєте чи адресу в Польщі?
-
В 12 пункті вибираєте 1. Kartoteka karna.
-
Мне интересно, нужен ли апостилю перевод моих документов?
-
Тут хтось питав де можна дивитися статистику руху файлів. Рекомендую зареєструватися тут myimmitracker.com/
-
Вам не обязательно делать переводы в Апостиль. Но Вам обязательна верификация WES для PRа.
-
Дякую
-
Есть ли кто учился в польше и получал Licencjat диплом(3года). Засчитывает ли канада его как бакалавр по местным меркам?
-
Да, им нужен перевод
-
Та ні було 500 ще минулого тижня
-
То занадто швидко, так в Канаді не буває :) наразі лиш біометрію люди роздавали і чекають далі
-
В розмові мова йшла по Alberta Opportunity Steeam (AOS). AOR наразі дають за 4 місяці, наразі чекаємо на AOR по аплікаціях поданих в 20х числах вересня на PNP PR
-
Всем доброго дня! Подскажите, кто то уже получил PR по данной программе?
-
Так зможете
-
Уже знаю двох електриків які отримали ліцензію місцеву Red Seal за рік на основі досвіду роботи з України, тому не обов'язково через навчання йти
-
Вот, а у меня вопрос в том - если я закажу перевод этих документов через сайт апостиль, то смогу ли я потом использовать этот же перевод при подаче на PR? Если он чисто для wes, то наверно стоит лучше сделать перевод уже сразу в канадском бюро переводов, чтоб потом можно было и для подачи эти переводы использовать…
12 Jan 2024, 17:45
45916/451391
4 minutes ago