PR CUAET
-
В консультво так. Ви де подавалися?
-
Я бачу чітко a certified copy of military record. Тому розумію що крім сертифікованого перекладу треба нотаріальну копію. Хоча може я б перестрахувалась
-
А є у вас якась інформація щодо вʼїзду по куает нещодавно? Маю на увазі якщо це перший заїзд Видають ворк перміт?
-
потому что напоминают, какие требования к переводу: требуют certified, а не notarized. а копии документов уже давно просто сканы оригинала
-
Бо то було раніше через емайл, тепер зміни. Лише на до кінця зрозуміло. Це все через create request?
-
Назву гілки вчора замінили, а слоти на голову не посипалися. Але люди деякі вірять в ці ж забобони. Адміни, зробіть виключення будь-ласка і дайте людям яким дуже треба нехай напишуть в приват і вирішуть проблему. Я проти корупції. Категорично. І ніколи не давала нікому. Я згідна і підтримую Sasha Canada Не баньте мене будь-ласка дорогенькі. Зранку до вечора на роботі. Англійську треба вчити але в стару голову не лізить. У мене взагалі якась погана полоса: CELPIP провалила бо перехвилювалася дуже. Не можу нотаріуса знайти щоб довіреність зробити хату продати. Війна ця ...
-
Кто знает, когда в Торонто дип почта ожидается?
-
так, це вони дуже слідкують, хто поруч.
-
Добре а чому пишуть certified copy of military record?Це речення йде окремо. Просто не розумію
-
починаю шукати в себе мінуси, чи добре що я одразу скидаю пдф форму клієнтам ))))
-
Дякую 🌷
-
Для неї її логіка також логічна. Але це повна не повага до клієнтів. І не думаю що багато будуть повертатись на наступний рік
-
А как возврат средств запросить ?
-
скана оригинала достаточно. но делайте так, как хотите справки о несудимости отправляют сами оригиналы им по почте
-
Новая заявка, за эту возврат средств запросить
-
Просто для мене розуміння certified це копія, засвідчена належним органом або нотаріусом. Вони ж не пишуть original copy як в випадку з police certificate. Тому трохи дивно
-
Я не розумію що тут обговорювати На мою думку все логічно Тій жінці просто шось в голову зайшло і вона вирішила заробити додатково
-
Это точно же, да ?? В консульстве забирать и дип почту и dhl ? Спасибо большое за ответ
-
Все треба обговорювати на початку.
-
Українка
12 Jan 2024, 17:45
459318/462142
4 minutes ago