PR CUAET
-
так, це вони дуже слідкують, хто поруч.
-
Добре а чому пишуть certified copy of military record?Це речення йде окремо. Просто не розумію
-
починаю шукати в себе мінуси, чи добре що я одразу скидаю пдф форму клієнтам ))))
-
Дякую 🌷
-
Для неї її логіка також логічна. Але це повна не повага до клієнтів. І не думаю що багато будуть повертатись на наступний рік
-
А как возврат средств запросить ?
-
скана оригинала достаточно. но делайте так, как хотите справки о несудимости отправляют сами оригиналы им по почте
-
Новая заявка, за эту возврат средств запросить
-
Просто для мене розуміння certified це копія, засвідчена належним органом або нотаріусом. Вони ж не пишуть original copy як в випадку з police certificate. Тому трохи дивно
-
Я не розумію що тут обговорювати На мою думку все логічно Тій жінці просто шось в голову зайшло і вона вирішила заробити додатково
-
Это точно же, да ?? В консульстве забирать и дип почту и dhl ? Спасибо большое за ответ
-
Все треба обговорювати на початку.
-
Українка
-
Це українці чи канадці ?
-
про это я тоже прокомментировала
-
Certified copy в даному листі - це не сертифікований переклад.
-
Насправді зі мною таке вперше Минулих років теж бухгалтер надсилав сам А цього року я подавалась через бухгалтера хлопця І вона сказала шо зараз занята і не буде це робити , можу заплатити її асистентці і вона скине сьогодні За попередні роки в нього на пошті жодної форми Я чесно в шоці Звісно платити не буду Просто не розумію чому асистентка не може зробити це безкоштовно сьогодні , так як ми за такси заплатити одразу Це жах Мені дуже шкода що тут люди лишень шукають можливість щоб якось з тебе збити гроші (
-
Вітаю, підкажіть чи можна змінювати місце роботи на федеральному етапі?
-
Вітаю, підкажіть чи можна змінювати місце роботи на федеральному етапі?
-
Доброго вечора , підскажіть хто зможе ліцензовано перекласти свідоцтво про шлюб і свідоцтво про розірвання шлюбу з укр на англ? Дякую 🙏
12 Jan 2024, 17:45
459325/469700
3 minutes ago