PR CUAET
-
Можна
-
Подскажите пожалуйста в анкете 5710 нужно будет поставить галочку в двух местах -Apply for a work permit at the same employer -Get a new TRP Если нужно податься на TRP+OWP?
-
Регистрироваться в резерв. Если 18летний - будет "на обліку" без нарушений. И подавать на новый паспорт
-
Agenda Translations (IG)
-
Люся [6655067056] попереджений (1 з 3).
-
Все залежить від програми та умов по якій Ви подалися!
-
Дуже дякую 🙏
-
Ніхто не заважає бути і в СЕС і в АОС і чекати вибірки і там і там. Мало того, для айтішників то обов'язкова умова мати профіль ЕЕ і зданий інгліш на мінімум 7, щоби подаватися на Альберта номінацію. Ну а участь в ЕЕ СЕС то як бонус за головняки
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка чи правда, що якщо в банку є saving account і тобі начислили якісь проценти за зберігання коштів, навіть 30 центів, ти повинен показати це в декларації? Здається форма Т5. Цю форму в банку питати? Дякую.
-
Скиньте будь ласка сайт на якому можна ловити слоти на паспорт
-
Таке питання. А хто з тих хто отримав номінацію, мав Fair Entry? Не хелс ьенефіти, а саме FairEntry. Цікаво чи впливає це, бо теоретично це визнання неплатоспроможності.
-
Якщо комусь потрібна довідка про несудимість зі Словаччини , ви можете зробити її самостійно Я написала напряму в консульство Вони скинули мені які документи їм потрібно надіслати (то не багато і не важко) Відправила доки 27 лютого в Оттаву Сьогодні мені прийшла готова довідка Якщо раптом буде корисно комусь ) Взагалі їхнє консульство досить приємне , швидко реагує та відповідає