PR CUAET
-
У меня есть вопрос У ребенка через 3 дня нет ни действующей визы, ни визитор рекорда На продление подавались, еще никакого движения Дополнительно отправили им веб формой свои продленные пермиты Что делать? Ребенок нелегал, получается Куда то писать, звонить? @OstapBosak 🙏🏻
-
Дякую Вам
-
Ми телефонували. Треба номер IUC і номер досьє іміграційного - він на самому початку листа (і-мейл) про необхідність біометрії, а я його 2 дні не могла знайти. :-) Ну і деякі особисті дані - народження. 8 хвилин всі меню з опціями пройти, потім 20-30 хвилин чекали. Але коли у них забагато дзвінків, вони просто скидають ваш дзвінок і все. Треба знов пробувати пізніше.
-
до 50$ відсотки не оподатковуються
-
Ось посилання. Там вибрати внизу таку велику кнопку з написом "Mettre à jour votre demande". www.canada.ca/fr/immigration-refugies-citoyennete/organisation/contactez-ircc/formulaire-web.html
-
Вітаю, Влад! Все дуже індивідуально і залежить від мети перекладу документів про освіту, тут універсальної відповіді не може бути. Потрібно уважно читати вимоги установи, куди плануєте в подальшому подавати документи. З досвіду, як перекладач, можу лише сказати, що виконується переклад і диплома, і додатка до нього.
-
На таких депендентів взагалі не треба заповнювати Портал 1. Їм вклеюють візу. В них окрема процедура. Якщо хочете вказати (щоб перестрахуватися), то вкажіть, що невідомо, але при першій можливості як тільки відкриють кордони
-
Пані Люсе, в чому проблема довіреність на передачу права власності на будинок зробити? Я в Калгарі зробила за півгодини. Тут в нотаріальних послугах також є нотаріус України , він вам без проблем зробить. Продаж слотів чи покупка , чи обговорення- заборонено в даній групі. Не влаштовує дане правило- є інші групи. Видали вам попередження, правила для всіх одні.
-
Дякую,буду знати
-
Подскажите есть ли здесь те кто по профессии receptionist 4 тир сдвинулся с мертвой точки? У меня такое ощущение просто что этот мой нок вообще не рассматривают 🙈
-
Ми отримали дип поштою за півтора місяці (подавали 24.01 отримали 11.03)
-
Так там 48 тысяч, они рассматривают только те кто им нужен - медики и строители в основном. У меня 1 тир и noc in demand но это им не нужно пока и думаю в этом году и не нужно будет. Квот нет
-
В пуле