PR CUAET
-
Ось посилання. Там вибрати внизу таку велику кнопку з написом "Mettre à jour votre demande". www.canada.ca/fr/immigration-refugies-citoyennete/organisation/contactez-ircc/formulaire-web.html
-
Вітаю, Влад! Все дуже індивідуально і залежить від мети перекладу документів про освіту, тут універсальної відповіді не може бути. Потрібно уважно читати вимоги установи, куди плануєте в подальшому подавати документи. З досвіду, як перекладач, можу лише сказати, що виконується переклад і диплома, і додатка до нього.
-
На таких депендентів взагалі не треба заповнювати Портал 1. Їм вклеюють візу. В них окрема процедура. Якщо хочете вказати (щоб перестрахуватися), то вкажіть, що невідомо, але при першій можливості як тільки відкриють кордони
-
Пані Люсе, в чому проблема довіреність на передачу права власності на будинок зробити? Я в Калгарі зробила за півгодини. Тут в нотаріальних послугах також є нотаріус України , він вам без проблем зробить. Продаж слотів чи покупка , чи обговорення- заборонено в даній групі. Не влаштовує дане правило- є інші групи. Видали вам попередження, правила для всіх одні.
-
Дякую,буду знати
-
Подскажите есть ли здесь те кто по профессии receptionist 4 тир сдвинулся с мертвой точки? У меня такое ощущение просто что этот мой нок вообще не рассматривают 🙈
-
Ми отримали дип поштою за півтора місяці (подавали 24.01 отримали 11.03)
-
Так там 48 тысяч, они рассматривают только те кто им нужен - медики и строители в основном. У меня 1 тир и noc in demand но это им не нужно пока и думаю в этом году и не нужно будет. Квот нет
-
В пуле
-
А вы в пуле EOI или вы успели податься по AOS?
-
З чого починати для подачі на B1/B2 для українців в Канаді для водія Class 1? Допоможіть будь ласка чайнику
-
Підкажіть будь ласка прийшло письмо з підтвердженням біометріі коли подався на візу по новому wp 4 березня 2025 - подача 10 березня 2025 - в кабінеті зʼявилось Final Decision (підтвердження біометріі яку здав у 2022 році) Але продовжує писати що Final decision March 10, 2025 Your application is in progress. We will send you a message once the final decision has been made. Може хтось стикався що це значить?
-
Підкажіть як нам бути, можливо хтось стикався з подібними питаннями. Дівчина виграла Грін карту, заповнили форму на неї одну, зараз прийшов лист запрошення на співбесіду для неї. Але тут незадача, за цей період зявилася кохана людина і хотіли б виїхати разом. Чи можливо ще якось хлопчину додати до її акаунту? Чи це вже без варіантів і вона має їхати сама? На все про все 2 тижні. Наперед вдячна аудиторії 🙏
-
Были выборка в том году кроме ноков на 1 и 6. Не знаю какой у вас. И бал был высокий
-
Нет ну они отбирают и обычных рабочих я смотрю просто у кого баллов например больше из-за того что в ругал местности, а по факту это рабочие на складе с 5 тиров Сразу скажу я ничего против не имею этой работы , но не могу понять логику )
-
Разве? До 50 долларов не выписывают форму Т5, но все проценты указываются в ваших доходах и окончательный налог определяется в зависимости от вашего общего дохода. www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/individuals/topics/about-your-tax-return/tax-return/completing-a-tax-return/personal-income/line-12100-interest-other-investment-income.html