PR CUAET
-
Нет ну они отбирают и обычных рабочих я смотрю просто у кого баллов например больше из-за того что в ругал местности, а по факту это рабочие на складе с 5 тиров Сразу скажу я ничего против не имею этой работы , но не могу понять логику )
-
Разве? До 50 долларов не выписывают форму Т5, но все проценты указываются в ваших доходах и окончательный налог определяется в зависимости от вашего общего дохода. www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/individuals/topics/about-your-tax-return/tax-return/completing-a-tax-return/personal-income/line-12100-interest-other-investment-income.html
-
А такой вопрос может кто знает.. если подался на продление ворк пермита и указал свою текущую позицию на работе … А сейчас вот думаю что может попросить работодателя просто изменить эту позицию, потому что например у receptionist и administrative assistant обязанности почти одинаковые но тир разный , и изменить все доки задним числом , будет это как то влиять на заявку , вопросы у офицера и тд, потому что ворк пермит продлил с одним тиром а теперь как бы менять да еще и задним числом 🙈🙈
-
скоро увидите решение. ожидайте
-
‼️Переклади супроводжуються повним афідавітом перекладача із зазначенням всіх моїх контактних даних та номера в канадському реєстрі перекладачів та нотаріальним засвідченням, що суворо відповідає вимогам IRCC та офіційних установ Канади. Стандартний термін виконання- 1-2 робочі дні. *При замовлені від 5 документів я роблю знижку 💥10%.💥 💬Дізнатися додаткову інформацію та замовити переклад можна написавши мені в особисті повідомлення чи на електронну пошту yuliia.buriak@gmail.com Ваш надійний партнер з перекладів, Юлія Михайленко
-
NOC 72100 (Cnc machinist) В конце октября зарегистрировался в пул (55 баллов) 23 декабря - приглашение на подачу по AOS 14 января подался по AOS 13 марта - Номинация 🥳 Никаких документов не дозапрашивали, с работодателем не связывались Всем ожидающим - скорейшего получения номинации и до встречи в ветке про федеральный этап ✊
-
Друзі!🩵💛 Нагадую, що в мене можна 🔈замовити нотаріальний переклад 🔈 таких документів: ✔️свідоцтво про народження/шлюб/розлучення/зміну імені ✔️внутрішній паспорт ✔️пенсійні посвідчення ✔️довідка про відсутність судимості ✔️шкільний атестат з додатком , диплом з технікуму ✔️Документи про вищу освіту ✔️ Договори купівлі продажу ✔️Рішення суду ✔️Виписки з банку ✔️ Податкові декларації ✔️ Витяги з держреєстрів ✔️ Медичні документи (виписки, довідки, заключення) А також документів про військову службу: ✔️Військовий квиток ✔️Додаток до військового квитка (обліково-послужна карточка) ✔️Тимчасове посвідчення військовозобовʼязаного ✔️Приписне посвідчення ✔️Довідка з Резерв + …та будь-яких інших документів, які Вам необхідні для імміграції чи інших потреб.
-
Дякую, як я розумію то для людей які працюють без статусу. Cuaet це не буде стосуватися напевно?
-
Дякую! Ви в Квебеку? Як швидко потім змогли записатись на рандеву і пройти? Були дати близько?
-
Коханій людині треба перейти у статус офіційного подружжя і тоді він зможе доєднатися. Але навряд це можливо зараз. Скоріш за все, спочатку потрібно приїхати і оформити у штатах відповідний статус, а потім забирати Кохання з собою.
-
Дякую
-
Спасибо!
-
3480 за всех с биометрией
-
Може хтось здавав Академік рівень і може сказати чи відрізняється Listening та reading з General ? Дякую
-
950 входит в 1525
-
Добрый вечер, подскажите пожалуйста по поводу фииз на федеральный этап. 950 и 1525 это отдельно или в 1525 входит, запуталась🙈 Двое взрослых и ребёнок.
-
Здравствуйте. Подскажите пожалуйста, как объеденить двух детей в одну группу и взять на них слот доступный? Я их подвал по отдельности, они сейчас висят на разные даты.
-
Можна, податись на ще один і анулювати самий перший
-
Нууу так ні
-
Если на руках два действующих паспорта , один продленный до 28 года и один новый до 29 года. Можно аннулировать продленный паспорт чтобы сделать новый на 10 лет? Хотим успеть сделать ребенку новый на 10 лет до того как ему исполнится 17.
12 Jan 2024, 17:45
459396/467433
2 minutes ago