PR CUAET
-
Когда мне такое письмо пришло, вскоре, через пару суток ,последовало следующее с final decision Ожидайте
-
Я помню вашу историю, сколько было дебатов в конце программы. Рада, что пошли на встречу и вы не зря подали родственников.
-
Ні нічого досі немає, тому написав, щоб спитати. Добре що я не один такий. Напевно все буде добре, та треба ще почекати
-
WP приходит после 4-5 дней после биометрии. Обычно
-
Мені сьогодні також прийшов такий лист. Чи є вже у вас якесь оновлення?
-
Детальніше ми ці питання висвітлювати ось тут: 🍂 Background check: Перевірка канадського VS міжнародного робочого стажу для імміграції 🍂 Документи для підтвердження стажу роботи: Які документи ? Які вимоги? Reference Letter для підтвердження досвіду роботи для імміграції: Вимоги, Оформлення, Терміни
-
Elena, дякую! Питання: спробувала записатись на біо в Київі - імітувала, бо лист з номером ще не отримали - і там треба вибирати, де подавалась заява на ПР - Select the location where the file will be submitted. А вибір тільки Київ чи Львів, Канади немає. Що в цьому разі робити?
-
Так При аор ніхто ще не дивився, що там всередині тієї аплікації тому треба чекати еліджібіті. Нехай все вийде
-
Цікаво буде на моменті еліджібіліті. Якщо там все пройде, то це буде супер класно 🤗🙌
-
Быстро. Рассказывают истории от 3 недель до 6 месяцев. Между оплатой биометрии и приглашением на сдачу)
-
Тоже считаю, что не зря. До ПР еще, конечно, далеко, но попытаться стоит.
-
Велике дякую.
-
4 місяці . не Квебек
-
Це автоматично нараховують якщо ви eligible
-
Бажано до кінця квітня
-
Не правда, в мене web development NOC і я англійську на CLB 6 здав, відповідно по ЕЕ не пройшов по вимогах мови і подався по АОС. Більше 2-ох місяців тому прийшло запрошення на аос податися
-
Спасибо.
-
Знакомый в 17 зарегистрировался. Вы с ошибкой обращались в поддержку резерва?
-
Не можна зареєструвати в резерв + 18 літніх якщо буде 19 років тоді зареєструють. У мене два сина 18 і 19 років і зареєстрований тільки цей що має 19 років, а іншого не зареєструвало показує помилку і ми вже реєстрували більше як 5 разів і одна і та сама помилка.
-
toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/pass/konsulskipitannyav64011ee78127a
12 Jan 2024, 17:45
459438/466568
4 minutes ago