PR CUAET
-
Детальніше ми ці питання висвітлювати ось тут: 🍂 Background check: Перевірка канадського VS міжнародного робочого стажу для імміграції 🍂 Документи для підтвердження стажу роботи: Які документи ? Які вимоги? Reference Letter для підтвердження досвіду роботи для імміграції: Вимоги, Оформлення, Терміни
-
Elena, дякую! Питання: спробувала записатись на біо в Київі - імітувала, бо лист з номером ще не отримали - і там треба вибирати, де подавалась заява на ПР - Select the location where the file will be submitted. А вибір тільки Київ чи Львів, Канади немає. Що в цьому разі робити?
-
Тоже считаю, что не зря. До ПР еще, конечно, далеко, но попытаться стоит.
-
Це автоматично нараховують якщо ви eligible
-
Бажано до кінця квітня
-
Не правда, в мене web development NOC і я англійську на CLB 6 здав, відповідно по ЕЕ не пройшов по вимогах мови і подався по АОС. Більше 2-ох місяців тому прийшло запрошення на аос податися
-
Спасибо.
-
Знакомый в 17 зарегистрировался. Вы с ошибкой обращались в поддержку резерва?
-
Не можна зареєструвати в резерв + 18 літніх якщо буде 19 років тоді зареєструють. У мене два сина 18 і 19 років і зареєстрований тільки цей що має 19 років, а іншого не зареєструвало показує помилку і ми вже реєстрували більше як 5 разів і одна і та сама помилка.
-
Они должны прийти автоматически, если вы подавали декларацию за 2023 год. Но в свете последних новостей кажется эту выплату отменили. Не могу утверждать на 100%. Но и не слышал обратного, чтобы её получали.
-
Доброй ночи. Знаю что не тот чат, но есть тут те кто получал справку о не судимости с Израиля? Если есть, скиньте пожалуйста инструкцию в личку. Спасибо.