PR CUAET
-
Надо было добавить вариант, посмотреть результаты. Если не сложно , выложите в группе .
-
Може завтра хтось буде в Оттаві і допоможе мені з питанням?
-
У випадку, якщо ваші дані не знайдено, дані можна виправити без походу до ТЦК. У інших ситуаціях — зв'яжіться з командою підтримки застосунку Резерв+ через пошту [email protected]
-
Может кому-то интересно/полезно будет. У парня паспорт закончился 11 марта. В начале февраля подались на trp+ow почтой, пока ни слуху ни духу. Потом Канада обновила правила продления WP, подали на следующий день онлайн. Итого: 28 февраля подача онлайн 2 марта письмо, что пока нет ответа он может продолжать работать 10 марта correspondence letter 12 марта approved WP на 3 года (!) По TRP все равно будем ждать ответ.
-
В Онтарио уже прошли свои выплаты и тоже 250 долларов. Федеральные выплаты, похоже идут отдельно. Но одно из их условий "быть резидентом Канады на 31 марта 2025", которое ещё не наступило. Возможно ещё выплатят. www.canada.ca/en/department-finance/news/2024/11/more-money-in-your-pocket-the-working-canadians-rebate.html
-
Можно пожалуйста краткую инструкцию?
-
Кто-то уже получал форму Т4FHSA от СIBC ?
-
Добрий вечір,громадо.Хочу всім подякувати за поради і поділитися своїм досвідом отримання паспорта.Можливо,ще хтось не знає,і комусь стане в пригоді.Більше року я не могла зловити слот.І так же і не зловила.А просто десь прочитала чи в цій групі,чи у фейсбуці,що якщо в тебе хтось із рідних(син,донька,рідний брат чи рідна сестра,чи чоловік військові,то ти маєш пільгу.Тобто збираєш копії військових документів родича,і документа,який доводить ваше рідство.І надсилаєш листа у Консульство і додаєш всі ці копії.Якщо є можливість поїхати,то краще особисто привезти(я возила),тому що мені на листи не відповідали.Я поїхала,стояла,правда,в черзі 2 години,бо людей було багато.В мене подивилися документи,дали бланк заяви,і призначили дату,на яку я мала поїхати здавати документи.Поїхала я в кінці січня,чергу дали на 7 лютого.Отже,7.02 подала документи на паспорт.Сьогодні,13.03,отримала паспорт в Консульстві.Оплачувала доставку DHL.Бажаю всім удачі.Дякую всім!
-
Дякую.В мене син на Донеччині.То завдяки йому я отримала "слот".А так би і досі ловила(
-
Скиньте будьласка як виглядає форма для medical expenses бо мій HR не знає. Це для того щоб показати в декларації затрати на бенефіти від работодавця
-
Ви зробили титанічну роботу.