PR CUAET
-
Добрий вечір,громадо.Хочу всім подякувати за поради і поділитися своїм досвідом отримання паспорта.Можливо,ще хтось не знає,і комусь стане в пригоді.Більше року я не могла зловити слот.І так же і не зловила.А просто десь прочитала чи в цій групі,чи у фейсбуці,що якщо в тебе хтось із рідних(син,донька,рідний брат чи рідна сестра,чи чоловік військові,то ти маєш пільгу.Тобто збираєш копії військових документів родича,і документа,який доводить ваше рідство.І надсилаєш листа у Консульство і додаєш всі ці копії.Якщо є можливість поїхати,то краще особисто привезти(я возила),тому що мені на листи не відповідали.Я поїхала,стояла,правда,в черзі 2 години,бо людей було багато.В мене подивилися документи,дали бланк заяви,і призначили дату,на яку я мала поїхати здавати документи.Поїхала я в кінці січня,чергу дали на 7 лютого.Отже,7.02 подала документи на паспорт.Сьогодні,13.03,отримала паспорт в Консульстві.Оплачувала доставку DHL.Бажаю всім удачі.Дякую всім!
-
Дякую.В мене син на Донеччині.То завдяки йому я отримала "слот".А так би і досі ловила(
-
Скиньте будьласка як виглядає форма для medical expenses бо мій HR не знає. Це для того щоб показати в декларації затрати на бенефіти від работодавця
-
Ви зробили титанічну роботу.
-
То як будете документи подавати,вони вам мають дати.Але раптом забудуть,то самі нагадайте.Бо от сьогодні я була на отриманні паспорта,то якраз жіночка сварилася щось з ними за старий паспорт.
-
Есть много, очень много людей, кто и год вот так мучился...ловя слоты..Вас многие поймут к сожалению Просмотрите все подсказки, которые в этой ветке. Как, когда и во сколько ловить. Сейчас реальнее поймать, чем пол года назад
-
Квитанция про оплату интервью где взять ? Мне только подтверждение на почту пришло
-
Шукала на сайті не змогла знайти
-
Але ще гляньте,може на сайті є)
-
Дуже дякую
-
Мені в Консульстві давали бланк,щоб я заповнила
-
Так, питання де будуть подаватись документи. Вибрати можна тільки Київ або Львів. Та якщо тут вже стільки людей сказали, що здавали у Київі, гадаю, все нормально і переживати немає за що. :-) Всім дуже дякую, це справді дуже допомогло.
-
Всім привіт. Може у когось є приклад заяви з клопотанням залишити попередній паспорт? Зазделегідь дякую
-
Так.Думала,з розуму зійду з тими слотами).А в Консульство в Торонто 4 рази їздила.Вже неначе прописалася там😂😂😂