PR CUAET
-
Так, я все розписувала в explanation letter. Додала декілька статей англійською, що трабли у чоловіків з паспортами. Та додала скріншот переписки з консульством, як воно нас в Україну відправляла за паспортом
-
Лиза, подскажи пжл что такое элиджибити?
-
Доброго дня. Чи є дохід мого чоловіка в Україні taxable при подачі моєї декларації?
-
Вітаю! Поділиться досвідом будь ласка - віза в паспорті дійсна до 12/12/2025 - ВП до 2027 року - паспорт до 2032 року. Як і де подавали на продовження візи і скільки зайняло часу?
-
Подскажите, в какой строке указывать медицинские расходы?Спасибо
-
Це обов’язкова декларація.
-
Дякую! Спробуємо податися.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/apply-new-temporary-resident-visa-within-canada.html Біля місяця. Відеоінструкція має бути в закріплених повідомленнях.
-
t.me/prcuaet/1783/521157
-
І який результат такого кейсу? Чи поки невідомо?
-
Айтішнікам по айтішному стріму. Якщо то важливо уточнити. Ви ж розумієте про що я говорю
-
Але спитайте в групі Консульство , бо може щось змінилось. Або там де С.лоти
-
Підкажіть будь ласка, як правильно оформити спільні фото? Просто фото і підпис де і коли було зроблено фото? Також треба додати докази спільного рахунку, просто виписки показати?
-
Дякую
-
Просто забирати в живій черзі по розкладу, 2 місяці назад так було. Але по розкладу кожного Консульства саме забирати паспорти.
-
А можно ссылку на эту полиси ? И звернуться ви маєте на увазі подзвонити в ircc? Або відповісти на email зі старими медицинами ?
-
Доброго вечора Десь вище писали про довідку від психолога! Хтось може поділитися контактами бажано в Калгарі? Дякую
-
инструкции как оформлять фото описаны в гайде. выписка, где шапке оба имени
-
Чи хтось подавався на продовження візи з середини Канади по продовженому паспорту ? Дякую
-
Вам треба вказати медичні витрати Medical Expenses Worksheet , потім вони попадають до 33099
12 Jan 2024, 17:45
459532/461611
9 minutes ago