PR CUAET
-
Я вважаю що ці 7000 апрувд заявок це явно дуже перебільшена цифра. І навіть якщо так, 35% відмов від 7000 це 4500 заявок, а фактично видано пр 280. Ну це колосальна різниця
-
Подскажите пожалуйста, как подтвердить опыт с самой первой айти фирмы которая уже мертва?)
-
Немаэ різниці є ліцензія чи немає-це суто питання емплоєра та працевлаштування Питання в тому чи може податись welder apprentice на PR бо на сайті вказано якщо welder подався на apprentice то він має закінчити цей apprentice ,а потім вже подаватись,я правильно і розумів ? 🤔
-
Спасибо,но работа есть. Вопрос был о другом)
-
привіт, є питання, чи міняється черга аплікації коли заходиш для того щоб її передивитися ?
-
Пошукаю. Якщо буде можливість то запитайте в ваших знайомих посилання на той чат
-
Дякую
-
Спасибо!
-
meurrensonimmigration.com/humanitarian-compassionate-statistics/
-
Благодарю за информацию 🌸
-
Підкажіть будь ласка при виборі purpose of celpip ви вибирали для permanent resident?
-
А в графе «работа» что указывали? И писали ли сопроводительное письмо?
-
Там також джерело не вказано але видно що перша вибірка з даних IRCC. Загалом то цифри десь такі, лиш українських кнйсів у 2022 році було 600. За 2023 рік ще не діставала статистику
-
Ну хто як. Наприклад на громадянство там інший тим селпіпа
-
Доброго дня хто знає якщо я громадянин України офіційно розписався з громадянкою канади то чи можна на підставі цього податися на воз'єднання сім'ї на permanent resident??
-
На сайті вказано що compulsory trade needs a journeymen ticket щоб кваліфікуватися програму. Welder це compulsory trade тому поки не отримаєте Red Seal або journeymen ticket отримати номінацію не можна
-
Якщо ви не пройдете медогляд після того як отримаєте ворк перміт його можуть анулювати.
-
Хтось подавався як roofer 73110 на AOS? Бо питання стоїть, в тому що професія регулюється Альбертой але просто Roofer тільки повинен мати різні тікети по безпеці, та в Legislation на ALIS написано що модно працювати якщо роботодавець задоволений і йому достатньо знань на навиків, а ось наприклад Roofer apprentice або roofer journeyman вже повинен навчатись щоб потім подати?
-
Вам вдалося взяти в Румунії?
-
Це все буде один нок код і optional trade тому можна подаватися без проблем
12 Jan 2024, 17:45
45953/429668
about a minute ago