PR CUAET
-
Скаргу надіслано
-
Він не taxable, але якщо його дохід менше 15705 CAD то воно вам покращить картину вашого повернення або зменшення суми податку до оплати
-
Так, якщо робите в Оттаві; якщо в Торонто то вказуєте: Consulate General of Ukraine in Toronto
-
Доброго вечора! Хочу поділитись гарною новиною, бо думаю це болюче питання для багатьох, хто не зміг ані продовжити паспорт, ані його зробити через неповні дані у Резерв+. У мого чоловіка закінчився термін дії закордонного паспорта 20 лютого 2025, він подався на WP по cuaet 18 лютого і на TRP 24 лютого, щоб продовжити легальний статус і 10 березня уже отримав WP по Cuaet на 3 роки! Вони дійсно беруть зараз до уваги нинішню ситуацію українців і ставляться з розумінням до простроченого паспорта. Бажаю усім якнайшвидше отримати жадані документи❤️
-
Ви пишете "для айтішників то обов'язкова умова мати профіль ЕЕ і зданий інгліш на мінімум 7". Так ось, не обов'язкова. Просто по EE вищі вимоги, але відповідно і процес отримання ПР швидший.
-
Айті професії це зазвичай тір 0-1 з вимогою clb 7 по мові для Accelerated Tech pathway.
-
Перерв не має. Але там по кілька хвилин детально пояснюють наступне завдання, то є час передихнути, але не багато