PR CUAET
-
Доброго дня! Ні Кажуть, що перерва може бути якщо на writing напишете швидше завдання. То тільки там можете передихнути
-
Ну і дивлячись який Teer, я спеціально собі знизила з 1 на 2, щоб мову не перездавати
-
Щойно отримала мої результати. Здавала тест в суботу. Це моя друга спроба. Перший раз дуже перехвилювалася, бо наслухалася, що навіть вчителі не можуть здати тест. Знайомий вчитель здав на 7. Я вирішила не тікати від того тесту і здала його рік тому на 6,4,6,6. І благополучно забула за нього. Зараз з'ясувалося, що мені треба здати тест на 5. Тиждень готувалася до читання. Два вечори присвятила письму, а один вечір - говорінню. Усім бажаю отримати бажаний результат.
-
В мене Teer 2, EE по Canadian Express Class, найнижчий бал за мову 6, в ЕОІ вказувала Patchway, вибрали по АОС
-
Вибачте, ще таке питання, хто вже оформив паспорт у Оттаві: після того як сплатили DHL доставку, треба заповнювати анкету та надсилати до посольства?Бо я не може знайти щось на сайті ніякої анкети🤷. Дякую
-
Середня ЗП за noc 85111 в регіоні складає $33. У мене максимум буває $28, якщо перерахувати комісійну оплату в години. Але як я писав раніше спеціальності перераховані в цьому noc спеціалізуються на бурінні скважин, монтаж/демонтаж обладнання. Тому там ЗП вищі. За мою ж роботу стільки не платитимуть… Чи є якась опція описати цю різницю при подачі заявки на JAL, і чи проходили такі пояснення на практиці?
-
Якщо ЕЕ Canadian Express Class, то English 5 достатньо
-
А хто тренувався на сайті celtestpip.com? Наскільки тут близькі мокапи до тесту? Я по ньому готувалася. В середу буду здавати. Цікаво буде зрівняти з результатами. Але може вже мав досвід, було б цікаво що очікувати
-
Привіт. Підкажіть будь ласка чи є зараз можливість отримати ворк перміт в аеропорту по Куает? Якщо ні, то який звичайний процес отримання його?
-
Скиньте будь ласка посилання, де це можна почитати. Завжди думав, що для тір 0-1 по СЕС англійська мінімум 7-ка має бути.
-
Дякую!
-
Вітаю! Мені також потрібні 5. Але намагаюся при тренуванні набирати більше, бо переживаю, що реальний тест складніший, щоб запас був. Півтори місяці готуюся 6 днів на тиждень по вечорам. Надіюсь цього мені вистачить на 5.
-
Проходили в Оттаві, що саме вас цікавить? Нам візу дали, при нас було 3-5 відмов іншим поки чекали в черзі (на 40 людей приблизно). Одна з причин відмови у людини закінчувався перміт через місяць. Інші не ясно. Якщо у вас все по документах ок і є робота скоріше візу вам дадуть.
-
це, до речі, дивно, особливо для ІТ. Вже не раз тут писали люди, маючи створений ЕЕ і вказуючи його в EoI, все рівно вибирали по АОС..
-
Я готувалася по ютуб celpip тестам. Набирала слухання 6, рідко 5; читання в мене було завжди 5, до 6 не вистачало одну-дві відповіді