PR CUAET
-
Вітаю,підкажіть будь ласка коли ви подавали заявку на подовження перміту ?
-
Але комбінація набору змінилася,слухайте голосові підказки
-
Щиро дякую!!!
-
Підкажіть будь ласка, які документи треба послати разом з rc151
-
User Диана has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Дякую,пане Остап,за відповідь на моє питання🍁
-
Ну, AOR я свого часу отримала пообіді в суботу, наприклад 🙂
-
User Evchik has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Запись на биометрию в Украине visa.vfsglobal.com/ukr/uk/can/book-an-appointment. Легче всего это сделать по телефону. При записи спрашивают когда получили письмо с запросом на прохождение биометрии и номер IRCC из этого письма. Очереди нет.
-
User Амина has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Всім доброго дня. Підкажіть будь ласка, що має зʼявитися у особистому кабінеті, коли біометрію зарахували? Питаю тому що були проблеми із здачею, ніяк декілька пальців не давали відбитки. Та мені там сказали, що нічого страшного, так теж пройде. Але ж хвилююся тепер)
-
Всім привіт, підкажіть по дитячім виплатам. Краще подаватися онлайн чі лист відправляти . І треба копії свідоцтва про народження украінське та в довільній формі на англійській підвязувати ? Дякую
-
Доброго дня всім! Ми нарешті отримали свою номінацію: ItA: August 13, 2024 Submitted: August 25, 2024 Assessment: August 29, 2024 DiP: November 21, 2024 Approved: March 14, 2025
-
У них багато дуже роботи робить ШІ
-
Добрий день! Є ті кому не видали 200₴ Rebate на дітей які видають з початку цього року ,бо нам дорослим прийшло ще в січні ,а на дітей нема?
-
Скільки часу після портал 1 чекати на портал 2? Дякую
-
Буде видно дату здачі біометрії, ідентифікаційний номер біометрії і до коли вона дійсна
-
Дозапіт документів був?
-
Та включите время Оттавы и ждите.У меня вообще было украинское , чтоб они уже светились и все время клацала один и тот же слот.Просто повезло что это время никто не выбрал.И когда было 57 секунд нажала ещё раз и сработало
-
Я с Эдмонтона
12 Jan 2024, 17:45
459704/462142
4 minutes ago