PR CUAET
-
Ось цей момент незрозумілий. У дітей візітор. Тому коли заповнюєш питання на еліддибіліті, то не видає в результаті варіанту з візою.
-
Привіт. Ніхто не знає, чому IRCC перестало видавати Р2 з початку березня? Думала, що я така «щаслива», але таких дуже багато. У них нова тактика? Затягнути з Р2, щоб ще більше затягнути час з eCopr?🤔
-
Підкажіть будь ласка, хто стикався: лист на біометрію отримала тільки на себе і на дитину, знаходимось в Канаді, але на чоловіка нічого не прийшло, він в Україні. Написала в веб форму, отримала відповідь: «біометрія не потрібна, так як в цей час він не буде супроводжувати мене (головного апліканта) до Канади». Ломаю голову, що це значить, бо читаю, що здають біометрію в Україні чоловіки, які залишились там.
-
З final decision теж якось туго все йде
-
выбираете в опроснике 'вне канады', тогда до нужной формы для заполнения дощелкаете.
-
нет. это ОПРОСНИК для формирования списка документов. в самой анкете уже укажите фактическое место пребывания
-
Дипломи не треба завантажувати, якщо вони англійською мовою. Якщо ні, то треба завантажувати переклади для апдейту.
-
Доброго дня Може хтось порадити, хто може допомогти з подачею декларації в Онтаріо (Оттава)?
-
Може, Ви подали його в заявці як non-accompanying? Тоді йому не потрібна біометрія, і він не отримає PR.
-
клерки на вебформе как всегда жгут. отвечают шо попало, часто хню всякую, но не то, что спрашивают пишите опять- вышлите приглашение и так в определенной периодичностью пока не получите приглашение. но может и 7 мес на это уйти
-
Ну це так, я розумію, але ж це типу місрепрезентейшн, ні?
-
Хтось здавав на теорію в SAAQ українською мовою?
-
Я, наприклад, не проти подати паралельно і на продовження ВР і на візу.
-
Місяць чекав звіт WES, а отримав дозапит. Відправив переклад, тепер ще місяць чекаю.
-
А цікаво, чи обов’язково чекати на новий візітор рекорд, якщо старий ще два місяці дійсний? Чи віза напряму привʼязана до нього?
-
Можливо, але ж він мене не супроводжував сюди на момент подачі аплікації знаходився в Україні. Як це питання вирішувати тепер чи це взагалі можливо?
-
А я зробив фото переписки.
-
Шкода що я не зробила фото переписки з онлайн підтримкою. Мені сказали що ви робите апдейт тих самих документів і нічого їм вже не треба. Ні дипломи ні апостиль. Але я завантажила, а потім питала. То мені відповіли не треба була але нічого страшного.
-
Всім привіт. Є тут люди, що вже мають досвід успішної здачі NPPE exam? Поділіться досвідом як готувалися і т.д. Можно в особисті. Маю здавати NPPE у червні, час ніби ще є, але й матеріалу дуже багато, дякую.
-
Добрый день, кто знает как можно прикрепить чек с оплатой биометрии в уже поданную заявку?
12 Jan 2024, 17:45
459724/462142
4 minutes ago