PR CUAET
-
Місяць чекав звіт WES, а отримав дозапит. Відправив переклад, тепер ще місяць чекаю.
-
А цікаво, чи обов’язково чекати на новий візітор рекорд, якщо старий ще два місяці дійсний? Чи віза напряму привʼязана до нього?
-
Можливо, але ж він мене не супроводжував сюди на момент подачі аплікації знаходився в Україні. Як це питання вирішувати тепер чи це взагалі можливо?
-
А я зробив фото переписки.
-
Шкода що я не зробила фото переписки з онлайн підтримкою. Мені сказали що ви робите апдейт тих самих документів і нічого їм вже не треба. Ні дипломи ні апостиль. Але я завантажила, а потім питала. То мені відповіли не треба була але нічого страшного.
-
Всім привіт. Є тут люди, що вже мають досвід успішної здачі NPPE exam? Поділіться досвідом як готувалися і т.д. Можно в особисті. Маю здавати NPPE у червні, час ніби ще є, але й матеріалу дуже багато, дякую.
-
Добрый день, кто знает как можно прикрепить чек с оплатой биометрии в уже поданную заявку?
-
Цікаво, з відставкою Міллера щось зміниться в кращу сторону?
-
web form
-
Вітаю, підкажіть будь ласка, після отримання PR донька отримала новий закордонний паспорт, зараз ми збираємося виїхати з Канади, щоб повернутись чи потрібно отримувати візу, чи потрібно когось повідомляти що у новий паспорт?
-
через web form
-
могут дать на сроки старого
-
ні..
-
Тобто PR не повʼязаний з паспортом?
-
Так. Два дні тому змінився статус на assigned for assessment.
-
ПР картка заміняє візу для доньки, але для вас ні, якщо у вас немає ПР. Навіщо когось повідомляти, що у вас новий паспорт?
-
проверьте в анкете, что вы отмечали. если как сопровождающий, то просите приглашение если несопровождающий, то просите перевести в сопровождающего, если вам это нужно
-
В мене теж ж саме
-
Мені прийшло повідомлення, що через технічний збій Оттава скасувала мій запис.. 🤦🏻♀️
-
Чек про сплату?
12 Jan 2024, 17:45
459737/466914
4 minutes ago