PR CUAET
-
Так. Два дні тому змінився статус на assigned for assessment.
-
Ділюся досвідом US visa renewal поштою у Торонто, можливо комусь стане у нагоді. Перша віза отримана у 2015 році у Києві. ds160 Submitted Feb 3, 2025 Instructions received Feb 5, 2025 Documents sent to consulate Feb 11, 2025 Visa approved March 3, 2025 Visa issued March 6, 2025 Passport returned March 12, 2025
-
Доброго дня, сабмітала LoE кілька днів тому і прийшов запит включити наступну інформацію(хоча 70% було включено) І все ж, як мені правильно її включити? Також таким списком? Чи розписати текстом. І ще цікавить, що мається на увазі під Receipt number?
-
Дякуючи щирим українцям, які почали писати в консульство щодо збою!! Дякуємо вам !!
-
Нема слів! Я тоді не піймала, але раділа за всіх хто піймав, бо всі піймають, лише час. Нащо було писати їм, не розумію таких людей..ні собі не іншим
-
У мене теж((( нема слів … одні мати… просто знущаються над нами
-
Отримав AOR на пошту і одразу запит на біометрію. Біометрію здав і спробував прив’язати аплікацію до IRCC GCKey, але не виходить – не знаходить дані. На порталі Permanent Resident статус теж не змінився, все ще висить як Submitted. Можете прокоментувати? Коли у вашому випадку вдалося прив’язати заявку і як це працює?
-
Вітаю. Заявку подавали 7 січня.
-
Анульовано візити, це що за фігня