PR CUAET
-
Дякуючи щирим українцям, які почали писати в консульство щодо збою!! Дякуємо вам !!
-
Нема слів! Я тоді не піймала, але раділа за всіх хто піймав, бо всі піймають, лише час. Нащо було писати їм, не розумію таких людей..ні собі не іншим
-
У мене теж((( нема слів … одні мати… просто знущаються над нами
-
Отримав AOR на пошту і одразу запит на біометрію. Біометрію здав і спробував прив’язати аплікацію до IRCC GCKey, але не виходить – не знаходить дані. На порталі Permanent Resident статус теж не змінився, все ще висить як Submitted. Можете прокоментувати? Коли у вашому випадку вдалося прив’язати заявку і як це працює?
-
Вітаю. Заявку подавали 7 січня.
-
Анульовано візити, це що за фігня
-
In Canadian immigration, a "non-accompanying dependent" is a family member (spouse, common-law partner, or dependent child) who is identified in the principal applicant's application but is not seeking permanent residence at the same time as the principal applicant. У канадській імміграції «non-accompanying dependent» - це член сім’ї (чоловік/дружина, цивільний партнер, дитина), який зазначений у заяві основного заявника, але не подає заявку на PR одночасно з основним заявником.
-
Я теж отримала лист з Оттаві про сканування слоту😢
-
Адміністрація чату розуміє ваш відчай і біль але давайте не переходити на особистості