PR CUAET
-
User Альбина has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
а якщо вкрали паспорт, можливо можна якось обійти слоти та приїхати як на відновлення. Чи треба все рівно ловити слот?
-
В Оттаву , а також відмовили на листа , який прийшов з е консула
-
НІ, НЕМАЄ ВЗАГАЛІ ЗАПИСІВ
-
через вебформу
-
Скажіть, будь ласка, ті хто мав слот до цього, та змінив на ранішній. Чи у вас повернувся старий слот?
-
Маячня! Люди просто знайшли спосіб як обійти корупцію, просто підняли завісу, і всі без перешкод могли записатися
-
Так, це вже остання крапля
-
Дайте пошту, на яку адресу писати
-
А куди ви написали? В Посольство чи МЗС?
-
Через тих, які зловживали зміною часу на пристроях.
-
Чесно? Ні! Я все роблю, щоб отримати інше громадянство, але і мовчати теж якось не те…
-
Працівників консульства мабуть😅
-
Сказали А, кажіть Б. Через яких розумників?
-
Это уже надо подымать конкретный скандал!!!! Я считаю, что это так оставлять нельзя!может какие-то петиции писать,,,,????
-
Що будемо робити? Вони ж не підпорядковуються канадським законам Виходить не можливо нічого зробити?
-
Цікаво чи можна повернути збір , бо я вже оплатила і квитки купила на поїзд Запис був на понеділок Ще й вагітна на 37 тижні 🤯
-
Я написала , ви думаєте вони підуть на уступки ? Я думаю що це все було навмисно зроблено . 🤬🤬🤬🤬🤬
-
Теж пропало три слоти два на дітей і один на себе,білети вже купила,скільки то можна знущатися з людей,така радість була що нарешті ті паспорти зробимо
-
На жаль, через деяких «розумників» постраждали і інші
12 Jan 2024, 17:45
459889/462142
5 minutes ago