PR CUAET
-
Хтось може підказати як перевірити статус своєї заявки по гуманітарній програмі? На сайті IRCC?
-
Доброго ранку! Тільки що отримала листа з e-concul, що моі слоти скасовано через те що було оновлення, збій в системі, тому було багато слотів
-
Теж про це думаю
-
На початку процесу я не була впевнена що так буде, бо десь була інформація що поштою можна подовжити тільки якщо у те саме консульство подаєшся. Але була приємно здивована, що вийшло.
-
Доброго дня.Куда можна написати в Оттаву коли твій слот скасували через збій в системі.
-
Правила групи: telegra.ph/Rules-02-23-106
-
Мані ордер можна повернути.
-
Ви перша людина хто взагалі описує досвід продовження візи 😅 Або вам дуже пощастило або вони щось змінили
-
Теж саме
-
В мене для дитини і чоловіка на один день але різні годин .
-
Всім привіт. Я зловила слот на Оттаву на 29 серпня. (без маніпуляцій з часом, але в той день коли багато людей зловили). Сьогодні прийшов зранку той самий лист про скасування як всім. Я пішла в кабінет і почала усе з початку. Спершу - "цей час зайнятий" писало на все. І ось 14.03.2025 11:01 я просто "зловила" слот на 3 вересня! Я вже не знаю чи він не відміниться знов, але ділюся с вами. Пробуйте!
-
Я зайшла, вільних слотів немає, все працює. Але з телефону навіть на сайт не пускає - блокує через якісь порушення.