PR CUAET
-
Почему то не могу ответить на ваше сообщение Вы пишете запрос на листочке что вам нужна справка о несудимости. Добавляете копию паспорта, копию карточки египетского айди (визы). Мани ордер 50$ и все это отправляете в Оттаву. В конверт также кладете еще один конверт чтоб они отправили вам обратно форму для отпечатков пальцев Когда вам пришлют форму для отпечатков пальцев - идете в полицию и сдаете отпечатки пальцев. Отправляете эту форму обратно в посольство Египта в Оттаве и опять вкладывает внутрь еще один конверт, что они в нем отправили готовую довидку о несудимости/ ждать 2-3 месяца
-
Я проживаю в провінції Саскачеван і хотів зареєструватись в apprenticeship program то мені сказали що без PR я не можу це зробити я працюю механіком, можна тільки якщо я зможу підтвердити досвід 5 років і більше в Україні. Але в Україні я працював неофіційно
-
Дякую.
-
Агенція перекладів Експрес Замовив переклад, на вівторок має бути
-
Як не дивно такі вимоги все ще є, навіть не зважаючи на те що по факту зараз всетаки часто беруть електронні підписи в роботу. Наприклад навіть в різноманітних law society можна почитати їхні best practices по електронних підписах чи електронних завірках, і там всюди написано що прийняття документів підписаних чи завірених електронно не є гарантованим. І потрібно уточняти зх кожною окремою установою або ресипієнтом документу.