PR CUAET
-
В кого було на 27 березня?
-
Все для людей, як завжди… зла просто не хватає… не все продали ще😡
-
Доброго дня, порадьте будь ласка де можна завірити документи, нотаріуса чи юриста
-
В мене на 26.05 два дитячих 15 та 10 р
-
Я зараз подивилась з березня по вересень Слотів зовсім не має . Все сіре !!! Все по нулям 🤬🤬🤬🤬 У кого ще так ??
-
В мене на 24 березня скасовано
-
Якщо вони йдуть по одному сценарію, через пару днів прийде PAL. Правда поки що на цьому їхня активність припинилась (сьогодні в мене три тижні після pal, знову ноутси замовила😂)
-
Теж саме, білети купили а повернути не можна
-
Ні. По перше він не резидент Канади, по друге між Канадою і Україною tax treaty
-
Треба писати в МЗС
-
Доброго дня, порадьте будь ласка де можна завірити документи, нотаріуса чи юриста
-
У когось є скасований слот на 28 березня до Оттави? Може обʼєднатися?
-
Не радьте дурниць, будь ласка. Я розумію, що це неприємно ось так от втратити слот, зловлено його чесним чи ні способом, але його вже не повернеш. Для чого людям витрачати час, щоб їхати даремно та їх розвернули?
-
В мене теж саме, вже купила самі дешеві квітки з Кплгарі, які не можна здати
-
А хтось писав лист з такою проблемою і чи була відповідь.
-
На кожну людину окремий слот. Ви як багатодітна родина маєте пільгу. Напишіть на електронну пошту консульства, додайте свідоцтва про народження дітей. Попросіть виділить години прийому.
-
User Самира Назарян has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Ну ви туди приїдете, вони послухають вас і ви поїдете додому... Вже скільки раз з ними були конфлікти у людей, але сенсу нуль.
-
Бред все по нулям все сірого кольору!!!
-
Ну воно ж так і відбувається, бо ми не відстоюємо свої права Я чекала рік і вже уввірвався терпець
12 Jan 2024, 17:45
459980/472595
6 minutes ago