PR CUAET
-
Дякую.
-
Агенція перекладів Експрес Замовив переклад, на вівторок має бути
-
Як не дивно такі вимоги все ще є, навіть не зважаючи на те що по факту зараз всетаки часто беруть електронні підписи в роботу. Наприклад навіть в різноманітних law society можна почитати їхні best practices по електронних підписах чи електронних завірках, і там всюди написано що прийняття документів підписаних чи завірених електронно не є гарантованим. І потрібно уточняти зх кожною окремою установою або ресипієнтом документу.
-
Це не зовсім так. Донедавна наприклад форму 5476 брали виключно якщо підписана рукою. З часів ковіду, все частіше проходять підписи в ПДФ (і то я роблю через Adobe Sign) тобто там є сертифікат який підтверджує з якого емейлу, в якій зоні в точний час підписання. Але і це не завжди проходить на жаль. Хоча ковід нам всетаки сильно допоміг і до еклкетронних підписів IRCC набагато більш розслаблено зараз ставиться
-
Спасибо! Буду иметь ввиду. Но пока, слава богу, все наши подачи на визы, пермиты, пр и многое другое не столкнулись с проблемами подписей. Полностью все подписывали в обычном пдф (но не карандашом, карябая неуклюжую подпись, а у меня и у мужа подгружены наши рукописные подписи в программу, их и вставляли). Ну в общем пока что претензий к этим подписям не было. Хотя я встречала одну форму IRCC, в которой поле подписи неактивно. Пришли к выводу, что ее подписать можно только вручную и отсканировать.