Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 898.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    До Ковіду більшість форм підписаних в ПДФ не приймали. Зараз в більшості нормально на це дивляться, але бувають на жаль вийнятки
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana Turutia
    wrote on last edited by
    Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Ні, дату коли заповнили форму
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Xyz
    wrote on last edited by
    я таких скрінів за 10 хвилин зроблю з якими хочете цифрами
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Ми говорили про провійнційну програму Манітоби. В них інша шкала, це до ЕЕ не має відношення. Там 500 балів дають за job offer після 6 місяців роботи в Манітобі
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Давайте попросимо пана Остапа скинути посилання, щоб не вводити людей в оману. @OstapBosak , поділіться будь-ласка, оф джерелом
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Я якраз в цьому всьому зараз розбираюся, бо роблю свою печатку commissioner of oath щоб завіряти документи та підписи клієнтів. Так що це "свіжа" інформація.
    1 Reply Last reply
    0
  • t287232795T Offline
    t287232795T Offline
    Oleksandr Koloshynskyi
    wrote on last edited by
    Агенція перекладів Експрес Замовив переклад, на вівторок має бути
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Як не дивно такі вимоги все ще є, навіть не зважаючи на те що по факту зараз всетаки часто беруть електронні підписи в роботу. Наприклад навіть в різноманітних law society можна почитати їхні best practices по електронних підписах чи електронних завірках, і там всюди написано що прийняття документів підписаних чи завірених електронно не є гарантованим. І потрібно уточняти зх кожною окремою установою або ресипієнтом документу.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Xyz
    wrote on last edited by
    а ви за фактом, вводите людей в оману кажучи що це офіційне джерело
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Це не зовсім так. Донедавна наприклад форму 5476 брали виключно якщо підписана рукою. З часів ковіду, все частіше проходять підписи в ПДФ (і то я роблю через Adobe Sign) тобто там є сертифікат який підтверджує з якого емейлу, в якій зоні в точний час підписання. Але і це не завжди проходить на жаль. Хоча ковід нам всетаки сильно допоміг і до еклкетронних підписів IRCC набагато більш розслаблено зараз ставиться
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ksenia
    wrote on last edited by
    З України видають на англійській мові,і з інших країн також. Тільки з Чехії на рідній мові🤷🏻‍♀️А на офіційному сайті пише що вони не роблять перекладів. Але є список перекладачів. Вибирай навгад
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Це в приоритеті та швидше. Загальні терміни багатьох програм 12-18 місяців.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5719890193T Offline
    t5719890193T Offline
    Alisa
    wrote on last edited by
    Спасибо! Буду иметь ввиду. Но пока, слава богу, все наши подачи на визы, пермиты, пр и многое другое не столкнулись с проблемами подписей. Полностью все подписывали в обычном пдф (но не карандашом, карябая неуклюжую подпись, а у меня и у мужа подгружены наши рукописные подписи в программу, их и вставляли). Ну в общем пока что претензий к этим подписям не было. Хотя я встречала одну форму IRCC, в которой поле подписи неактивно. Пришли к выводу, что ее подписать можно только вручную и отсканировать.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Немає такої вимоги в офіційній полісі. Тому можна виїххати. Проте якщо є бажання залишитися, потрібно податися на візитор рекорд щоб продовжити терміни перебування
    1 Reply Last reply
    0
  • t1194914379T Offline
    t1194914379T Offline
    Lyudmyla Savyelova
    wrote on last edited by
    А пр моему надо делать прямо в консульстве. Ведь с Украины все делают в консульстве
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Various cities/countries Або перелічити В меті пишу - Bus Tour through Europe (або що влазить)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    University of Architecture University of Architect. Слово Київ буде строчкою нижче. Якщо зовсім ніяк не скорочується без загублення змісту - додаю окремий документ де перелічую додаткову інформацію по формах
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Fedorenko
    wrote on last edited by
    @prcuaetua Можливо топік створимо?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Мені гроші не потрібно платити, на жаль навіть за гроші змінити вашу ситуацію, чи іміграційні закони я не можу. Ви доросла людина, і можете діяти як вважаєте за потрібне. Я надаю інформацію згідно з чинним законодавством, при тому безоплатно. Ваша справа чи прислухатися чи ні. Ви можете самі перевірити умови найму по вашому НОК та те що в Онтаріо сантехнік вимагає (compulsory) сертифікації. Відповідно і більшості випадків такий досвід для іміграції не зараховується. Більше того в схожих випадках бували ситуації, коли людину ще й банили з провінційної програми, через порушення іміграційних правил (знаю про таку ситуацію з зварювальником в Альберті). Зрозумійте мене правильно, я був би радим помилятися, і бажаю щоб у вас все вийшло. Але якщо не вам, то можливо комусь хто на початку шляху зараз і обирає професію для іміграції це буде корисним.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags