PR CUAET
-
Дякую.
-
Агенція перекладів Експрес Замовив переклад, на вівторок має бути
-
Як не дивно такі вимоги все ще є, навіть не зважаючи на те що по факту зараз всетаки часто беруть електронні підписи в роботу. Наприклад навіть в різноманітних law society можна почитати їхні best practices по електронних підписах чи електронних завірках, і там всюди написано що прийняття документів підписаних чи завірених електронно не є гарантованим. І потрібно уточняти зх кожною окремою установою або ресипієнтом документу.
-
Це не зовсім так. Донедавна наприклад форму 5476 брали виключно якщо підписана рукою. З часів ковіду, все частіше проходять підписи в ПДФ (і то я роблю через Adobe Sign) тобто там є сертифікат який підтверджує з якого емейлу, в якій зоні в точний час підписання. Але і це не завжди проходить на жаль. Хоча ковід нам всетаки сильно допоміг і до еклкетронних підписів IRCC набагато більш розслаблено зараз ставиться
-
Спасибо! Буду иметь ввиду. Но пока, слава богу, все наши подачи на визы, пермиты, пр и многое другое не столкнулись с проблемами подписей. Полностью все подписывали в обычном пдф (но не карандашом, карябая неуклюжую подпись, а у меня и у мужа подгружены наши рукописные подписи в программу, их и вставляли). Ну в общем пока что претензий к этим подписям не было. Хотя я встречала одну форму IRCC, в которой поле подписи неактивно. Пришли к выводу, что ее подписать можно только вручную и отсканировать.
-
А пр моему надо делать прямо в консульстве. Ведь с Украины все делают в консульстве
-
@prcuaetua Можливо топік створимо?
-
Мені гроші не потрібно платити, на жаль навіть за гроші змінити вашу ситуацію, чи іміграційні закони я не можу. Ви доросла людина, і можете діяти як вважаєте за потрібне. Я надаю інформацію згідно з чинним законодавством, при тому безоплатно. Ваша справа чи прислухатися чи ні. Ви можете самі перевірити умови найму по вашому НОК та те що в Онтаріо сантехнік вимагає (compulsory) сертифікації. Відповідно і більшості випадків такий досвід для іміграції не зараховується. Більше того в схожих випадках бували ситуації, коли людину ще й банили з провінційної програми, через порушення іміграційних правил (знаю про таку ситуацію з зварювальником в Альберті). Зрозумійте мене правильно, я був би радим помилятися, і бажаю щоб у вас все вийшло. Але якщо не вам, то можливо комусь хто на початку шляху зараз і обирає професію для іміграції це буде корисним.
-
Досвід мені зарахували.На підтвердження навчання дали часу після 30 днів від листа від комісії Саскачевану в якому було сказано щоб надати більше відомостей про освіту. По ПР знаю. Я і начав всі ці рухи вже на фінальний стадії. Вже є портал1. А в вашому випадку спробуйте зібрати референс леттер навіть від неофіційної роботи. Можна і від когось співробітників. І Форма 6А якщо вона у вас в вимогах є те ж саме+ якщо профільна освіта- то вас можуть зразу допустити до екзамену. І без ПР