PR CUAET
-
Навіщо Ви лякаєте людей і нагоняєте паніку,сумніви?щодо «стався збій».Ви маєте офіційне підтвердження тому,що щось не так з нашими слотами в нас не приймуть?
-
Краще чекайте, дві точно не прийде аможуть взагалиі відмовити, краще через форму емердженсі додати щось або відправити запит з питанням чи все добре, повірте якщо щось реба буде вони вам обовязково анпишуть, всі сроки вони знають і все бачать
-
важко спрогнозувати, адже це тільки на час тимчасового уряду до виборів жовтня 2025
-
Написала в фб під постом
-
Я щойно написала Міністру пану Андрію Сигибі, а також пану Михайлу Швець президенту Конгресу Українців в Канаді
-
Интересно она на нашей стороне будет?)
-
дякую за добрі слова :) Я ж з усіма і поділилася тільки для того, щоб повідомити, що в мене несподівано так вийшло і щоб люди одразу спробували і може теж змогли записатися :)
-
там в вашому профайлі зверху є add doccuments лінк або secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application/Form/69 ось форма до заповнення на сайті
-
Будемо сподіватися, хай хоч вам звезе 🙏🏻
-
ДП документ не відправляє
-
маємо нову міністерку IRCC: 🆕🇨🇦 Rachel Bendayan - нова Міністерка Імміграції Канади (IRCC) Along with other Jewish Liberal Party candidates, Bendayan has been a victim of anti-Semitic attacks during the campaign for the 2021 Canadian federal elections.
-
Советую писать свои ,мысли по поводу отмены слотов, на Фэйсбуке ещё под постами в украинском консульстве в Канада.У них страница есть.
-
У мене не вийшло, бо сайт висів
-
Доброго дня ,підкажіть будь-ласка, заява на продовження Medicare заповнюється одна на всю сім'ю чи на кожного окремо?
-
Тепер з такими емоціями на нервах іду працювати, робити гарний кастомер сьорвіс. 🤦🏼♀
-
Відмінили лише ті слоти, що люди бронювали в останні декілька днів, чи є й інші випадки?
-
Дякую!
-
Я спочатку спробувала вказувати аор та фемілі нейм, а також обрала вказати дані паспорта. Не вдалося. А потім вказала не паспорт, а місце народження і все вдалося. Можливо це збіг, а може треба спробувати різні варіанти.
-
Это явный сбой в системе. Я в ноябре ловила слоты на май, естественно апрель весь занят пол года назад..
-
Я вибирала номер аплікації і паспорт
12 Jan 2024, 17:45
460188/462142
4 minutes ago