PR CUAET
-
Всем привет! Может кто-то помочь с подачей на повторную выдачу WP. IRCC вместе с Canada Post благополучно потеряли мой WP и теперь заявляют, что ответственности не несут🤷♂️ Пытался найти в интернете как податься на повторную выдачу, честно сказать ничего не понял. Может кто-то сталкивался с таким и делал уже это, напишите в личку, пожалуйста
-
Мне запишите плз
-
Жесть просто в том году такого вроде не было , так могут и паспорт потерять при вклейки визы и будет очень весело
-
Так, почути вживання Past Perfect Continuous можна досить рідко, але ж куди вивчати англійську без нього🙈😁 Ловіть основні випадки використання Past Perfect Continuous: 1️⃣Дія, що почалася в минулому і тривала до певного моменту в минулому: ▪️Example: They had been working for three hours before they took a break. - Вони працювали три години, перш ніж зробили перерву. 2️⃣Підкреслення тривалості дії, яка відбулася до іншої дії в минулому: ▪️Example: She was tired because she had been studying all night. - Вона була втомлена, тому що всю ніч вчилася. 3️⃣Причина дії або стану в минулому: ▪️Example: He had been running, so he was out of breath. - Він біг, тому був без дихання. 4️⃣Дія, яка тривала в певний період часу до іншої дії в минулому: ▪️Example: They had been dating for five years before they got married. Хоча Past Perfect Continuous не є дуже поширеним, він корисний для точнішого вираження тривалості та причини дій у минулому. #eloquent_grammar
-
Заборгованість сплачується окремо. Вам треба її сплатити. Повернення ви та чоловік отримаєте в повній сумі.
-
Прошло более 6 недель ?
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка, чи літав хтось через Лондон до Европи ? Як ви робили транзитну візу ?
-
Я можу. Напишіть в приват
-
Підкажіть будь ласка при реєстрації на тест який Institution треба вибрати для перевірки тесту? Будь який чи є в тому якась різниця?
-
Background повинен бути в статусі completed. Тоді вже і до ФД рукою подати
-
Напишіть і мені голосове
-
Якщо невчасно підтвердив візит за 30 днів то слот скасовується?Зто підкаже.
-
Значит не переработали, могли и доп персонал нанять, это ж типо их ошибка "техничний сбій"
-
Так, їх прийняли