PR CUAET
-
А пр моему надо делать прямо в консульстве. Ведь с Украины все делают в консульстве
-
@prcuaetua Можливо топік створимо?
-
Мені гроші не потрібно платити, на жаль навіть за гроші змінити вашу ситуацію, чи іміграційні закони я не можу. Ви доросла людина, і можете діяти як вважаєте за потрібне. Я надаю інформацію згідно з чинним законодавством, при тому безоплатно. Ваша справа чи прислухатися чи ні. Ви можете самі перевірити умови найму по вашому НОК та те що в Онтаріо сантехнік вимагає (compulsory) сертифікації. Відповідно і більшості випадків такий досвід для іміграції не зараховується. Більше того в схожих випадках бували ситуації, коли людину ще й банили з провінційної програми, через порушення іміграційних правил (знаю про таку ситуацію з зварювальником в Альберті). Зрозумійте мене правильно, я був би радим помилятися, і бажаю щоб у вас все вийшло. Але якщо не вам, то можливо комусь хто на початку шляху зараз і обирає професію для іміграції це буде корисним.
-
Досвід мені зарахували.На підтвердження навчання дали часу після 30 днів від листа від комісії Саскачевану в якому було сказано щоб надати більше відомостей про освіту. По ПР знаю. Я і начав всі ці рухи вже на фінальний стадії. Вже є портал1. А в вашому випадку спробуйте зібрати референс леттер навіть від неофіційної роботи. Можна і від когось співробітників. І Форма 6А якщо вона у вас в вимогах є те ж саме+ якщо профільна освіта- то вас можуть зразу допустити до екзамену. І без ПР
-
Виїзжати можете без проблем. Вам сумарно треба назбирати 12 місяців досвіду за 18 місяців до подачі. Тобто включно до 5ти місяців можуть бути перерви (при умові що решта 12 місяців, всі тижні мають достатньо годин. Чоловіка ви мусите подавати (і залежних дітей). Але ви вибераєте чи вони будуть отримувати ПР і чи відповідно платити за них мито. біометрію та медицину треба проходити їм в будь якому випадку
-
Доречі в Альберті ця програма доступна для українців без PR
-
Мені та леді з apprenticeship programs сказала що я можу по клястись я не зрозумів перед ким саме( типу якогось натаріуса) що я маю досвід і вони зарахують цей досвід і це не жарт)))) тобто в звʼязку з ситуацією в Україні. Але при подачі на візу я не вказував що працював і не хочу були проблеми при подачі на PR
-
Доброго вечора, поділіться досвідом будь ласка,як проходить консультація у імміграційного консультанта? Ми записалися на зустріч, нам прислали щоб ми підготували питання ,які нас цікавлять і консультація буде лише відповіді на ті питання,які поставимо ми. Я відписала, що я і взяла у них консультацію,бо для мене ця тема невідома і я б хотіла від них почути,як це все проходить. Буду вдячна за відповідь