PR CUAET
-
ну вот потом они и раздуплились, что что-то не так)))
-
Мне вот не понятно, за эти 4 дня (пусть даже 3) успели ж пойти по тем слотам и их приняли, и не было накладок?
-
В цьому gckey взагалі все змінюється аби як або не змінюється взагалі.
-
Не завжди,у мене після background completed 7 місяців нічого не було:)
-
www.gov.uk/transit-visa/apply
-
У мене така ж сама біда😢 У мене був слот на червень, а я взяла раніше і того і того тепер немає 😭
-
Коли перевіряєш статус заявки ,що вказувати на що аплаялись, оскільки немає вибрати pr?
-
Почитайте вище Нас дуууже багато
-
В понеділок зловила слоти . Сьогодні прийшов лист, що був технічний збій в системі і скасували бронювання. Комусь ще приходили такі листи?
-
NL PNP non EE Двое дорослих і дитина Подача була самостійно, без жодних до запитів документів. Едине що, погано зчиталися відбитки пальців і через три місяці довелося знову здавати біометрію. Дякую цій групі за допомогу і бажаю всім якнайшвидше отримати PR🎉🫶🏻
-
Іще раз доказ того, що то робітників махінації
-
Мені також такий лист прийшов, нас таких багато😒
-
Підкажіть будь ласка чи хтось отримував номінацію за 73300 (трак драйвер)ноком останнім часом ?
-
Друзі, як справи, бачу у IRCC не дуже сьогодні справи, і знов рандом, екопр отримують і лютий і грудень. Січень де ти 😂
-
Eligible взагалі в Gckey може змінитися коли вже з картками будете. На Eligibility не звертайте уваги. Воно там некоректно відображається
-
всім привіт , чи можна якось податись на новий паспорт без резерву ?
-
24 -25 декабря выходной был у ircc И 1 января выходной. Так что может конец декабря быстрее обработают
-
Доброго дня всім. Поділіться досвідом якщо мали такий. Хочу подати свою племінницю на подовження візітор/стаді рекорду. Чи обов’язково є присутність хоча б одного з батьків, чи я можу бути її представником. Дитині 13 років. Дякую
-
В группе в вотсапе много екопр 12-19декабря
-
воно в трекері позначено як Completed....тепер не зрозуміло, чи воно Complited по-факту чи ні
12 Jan 2024, 17:45
460239/467007
4 minutes ago