PR CUAET
-
Друзі, як справи, бачу у IRCC не дуже сьогодні справи, і знов рандом, екопр отримують і лютий і грудень. Січень де ти 😂
-
Eligible взагалі в Gckey може змінитися коли вже з картками будете. На Eligibility не звертайте уваги. Воно там некоректно відображається
-
всім привіт , чи можна якось податись на новий паспорт без резерву ?
-
24 -25 декабря выходной был у ircc И 1 января выходной. Так что может конец декабря быстрее обработают
-
Доброго дня всім. Поділіться досвідом якщо мали такий. Хочу подати свою племінницю на подовження візітор/стаді рекорду. Чи обов’язково є присутність хоча б одного з батьків, чи я можу бути її представником. Дитині 13 років. Дякую
-
В группе в вотсапе много екопр 12-19декабря
-
воно в трекері позначено як Completed....тепер не зрозуміло, чи воно Complited по-факту чи ні
-
А який у вас NOC? Бо в мене всі дати ідентичні але в мене пока тиша.
-
це пздц) взагалі ніяк ?
-
Хотілось би🙏
-
Для чоловіків (18-60) Резерв обов'язково
-
Та вони всі абсолютно записи почистили. Як так можна з людьми
-
если офомите на себя опекунство, то можете. форма imm 5646
-
Потрібен не Резерв, а qr-код.
-
Слухайте, сьогодні читала у фб, так там людині екопр дали, а портали дати забули 😂😂😂 а десь місяць тому там же читала, карточки прислали, а екопр дати забули😂😂😂
-
Усім привіт!І в мене скасовано,впіймали 10 березня,це якийсь треш!🙃
-
Пздц - безумовно). Але як є. Без qr - коду ніяк.
-
Дайте будь ласка пошту?
-
Теж написала до міністра та конгресу українців з доказом що слот був, підтверджений в eConsul.
-
У мене знайомий навіть з резервом не може записатися🤷♀️бо пише, що данні неповні, зверніться до найближчого тцк
12 Jan 2024, 17:45
460252/466902
less than a minute ago