PR CUAET
-
Виїзжати можете без проблем. Вам сумарно треба назбирати 12 місяців досвіду за 18 місяців до подачі. Тобто включно до 5ти місяців можуть бути перерви (при умові що решта 12 місяців, всі тижні мають достатньо годин. Чоловіка ви мусите подавати (і залежних дітей). Але ви вибераєте чи вони будуть отримувати ПР і чи відповідно платити за них мито. біометрію та медицину треба проходити їм в будь якому випадку
-
Доречі в Альберті ця програма доступна для українців без PR
-
Мені та леді з apprenticeship programs сказала що я можу по клястись я не зрозумів перед ким саме( типу якогось натаріуса) що я маю досвід і вони зарахують цей досвід і це не жарт)))) тобто в звʼязку з ситуацією в Україні. Але при подачі на візу я не вказував що працював і не хочу були проблеми при подачі на PR
-
Доброго вечора, поділіться досвідом будь ласка,як проходить консультація у імміграційного консультанта? Ми записалися на зустріч, нам прислали щоб ми підготували питання ,які нас цікавлять і консультація буде лише відповіді на ті питання,які поставимо ми. Я відписала, що я і взяла у них консультацію,бо для мене ця тема невідома і я б хотіла від них почути,як це все проходить. Буду вдячна за відповідь
-
Поки ви апрентівс, ви не ролбочий а студенти (в очах іміграції) Якщо ви навіть не апрентіс, ця робота не є легальної (в очах іміграції, і це може прирівнюватися до порушення іміграційних правил - стаття 41 IRPA) Тому з точки зору іміграції поки немає ліцензії (journeyman) то ні досвід ні job offer не зараховуються
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, яким чином ми можемо допомогти нашій мамі з донькою-інвалідом (переміщається коляскою) приїхати в Канаду і тут залишитись? Вони не мають CUAET візи, в Україні нічого не мають теж, з початку війни в Польщі, теж не в найкращих умовах. Візу не зробили, бо не встигли в них не було закордонних паспортів. Буду вдячна за будь-яку відповідь. Можливо вже чули про подібні випадки.
-
Я в загальному також майже повністю все зараз роблю в ПДФ. Але на ПР трошки вищий рівень вимог до всього ніжє на візи/перміти і тд. В більшості з ПДФ зараз все проходить ок. Вийнятки є, але за останній рік вони вже незначні. Просто треба розуміти, що якщо попросять, треба буде перепідписати форму(и) руками. Ну і тому хто хоче перестрахуватися, робить руками, особливо якщо принтер/сканер під боком. Просто я прости того щоб всім кахати що мокрі підписи не треба. Бо різниця таки є.