PR CUAET
-
треба писати не те, що торгують - у вас доказів на це немає і це приведе лише до знов закритої системи на місяці, поки вони нови схеми зроблять. Пишіть, щоб приняли тепер всіх, хто записався 10.03.25, бо вони не мали право так відміняти, навіть якщо збій і т.п. - існує переніс запису
-
😀😀😀🇺🇦😀🟣😀 на тему СПОНСОРСТВО. ✨Дата та час: 23 березня 6:00 PM EDMONTON 8:00 PM TORONTO ✅Організатор вебінару: Телеграм-чат для новоприбулих українців у Канаді http://t.me/prcuaet ✅Спікер: ліцензований міграційний консультант Богдана Степаненко-Липовик License: # R707276 Email: [email protected] 💡Опис вебінару: Розглянемо важливі аспекти, пов’язані з отриманням посвідки на проживання в Канаді через спонсорство, а також детально ознайомимося з типами спонсорських імміграційних програм: - Спонсорство чоловіка/дружини/цивільного партнера; - Спонсорство дітей; - Спонсорство батьків; - Спонсорство для одиноких людей з постійним імміграційним статусом в Канаді; - Спонсорство осиротілих родичів. ❗️Реєстрація обов'язкова: forms.gle/UMwnNP3hV3ZRwBjP8 #спонсорство #sponsorship
-
Мій текст плюс скріншот з eConsul: Доброго дня, Сьогодні, 14 березня 2025 року, велика кількість користувачів системи еConsul отримали повідомлення про скасування їхніх бронювань з причиною *технічний збій* та пропозицією обрати інший слот. На жаль, система не дає можливості вибору, крім багатомісячного очікування в черзі на слот без жодної гарантії його отримати та гарантії, що його не буде скасовано, як і не враховує зростання кількості запитів від українців, які переїхали до Канади через війну. Ми не маємо можливості вернутися до посольств та консульств України в інших країнах, чи повертатись для цього до України в стані війни, тим більше, якщо послуга стосується дітей. Прошу звернути увагу та вжити заходів стосовно роботи eConsul та можливості закордонних дипломатичних установ України в Канаді ефективно надавати послуги своїм громадянам.
-
Доброго дня, Стосовно приїзду консула 15-16 числа. У Переліку доків, нема інфо про як отримати назад/замовити доставку готового паспорту? Раніше купували конверт за 25$ з адресою і паспорт приходив додому. Як зараз це працює? Треба конверт? Дякую
-
Всем привет Неделю назад сдал биометрию ( AOR есть ) . Заходил сегодня в кабинет , где моя аппликация - статут submitted . Какие мои дальнейшие действия ? Спасибо
-
Ні. Хай Вам ще порадять тут. Я вчора перечитала на форумах, що менше не ставлять
-
Натисніть в особистому кабінеті Actions
-
А мені PAL і не приходив Сьогодні тільки в трекері зʼявилась інформація,що вони отримали документи і статус еледжебіліті став комплітід
-
Permanent Residence Portal
-
То чекайте з дня на день або з тижня на тиждень. Сподіваюсь, не з місяця на місяць