PR CUAET
-
Мій текст плюс скріншот з eConsul: Доброго дня, Сьогодні, 14 березня 2025 року, велика кількість користувачів системи еConsul отримали повідомлення про скасування їхніх бронювань з причиною *технічний збій* та пропозицією обрати інший слот. На жаль, система не дає можливості вибору, крім багатомісячного очікування в черзі на слот без жодної гарантії його отримати та гарантії, що його не буде скасовано, як і не враховує зростання кількості запитів від українців, які переїхали до Канади через війну. Ми не маємо можливості вернутися до посольств та консульств України в інших країнах, чи повертатись для цього до України в стані війни, тим більше, якщо послуга стосується дітей. Прошу звернути увагу та вжити заходів стосовно роботи eConsul та можливості закордонних дипломатичних установ України в Канаді ефективно надавати послуги своїм громадянам.
-
Доброго дня, Стосовно приїзду консула 15-16 числа. У Переліку доків, нема інфо про як отримати назад/замовити доставку готового паспорту? Раніше купували конверт за 25$ з адресою і паспорт приходив додому. Як зараз це працює? Треба конверт? Дякую
-
Всем привет Неделю назад сдал биометрию ( AOR есть ) . Заходил сегодня в кабинет , где моя аппликация - статут submitted . Какие мои дальнейшие действия ? Спасибо
-
Ні. Хай Вам ще порадять тут. Я вчора перечитала на форумах, що менше не ставлять
-
Натисніть в особистому кабінеті Actions
-
А мені PAL і не приходив Сьогодні тільки в трекері зʼявилась інформація,що вони отримали документи і статус еледжебіліті став комплітід
-
Permanent Residence Portal
-
То чекайте з дня на день або з тижня на тиждень. Сподіваюсь, не з місяця на місяць
-
Люди підкажіть що вибирати коли хочу зареєструватися на тест? Що за Institution опція 😢
-
Можете підказати , як це зробити , або скиньте будь ласка посилання, де я це можу зробити . Дякую .
-
А який наступний крок? Просто чекати поки перевірять бекграунд? Чи є щє якісь наступні маркери, що справа рухається?