PR CUAET
-
Текст із листа: "This letter refers to the application you made in accordance with the Immigration and Refugee Protection Act (IRPA). An officer who is examining your application requires you to have your fingerprints captured and your photograph taken; thisevidence may be used to establish your identity or compliance with the IRPA. You will not be charged a biometrics collectionservice fee in relation to this requirement." І далі інструкції на реєстрацію і т.д.
-
Ракета наша сломалась по-ходу😅
-
CELPIP A2 група 📅 час занять: 2 заняття / тиждень, ранковий час за Альбертою 📚 кількість занять: 28 уроків 👥 група: до 3 студентів 💡 для кого: рівень A2 бажаєте скласти CELPIP на 4-5 балів у всіх аспектах 📌 старт: по набору групи CELPIP B1 / B2 група 📅 час занять: вівторок та четвер о 12:00 за Ванкувером 📚 кількість занять: 27 уроків 👥 група: до 3 студентів 💡 для кого: рівень B1-B2 бажаєте скласти CELPIP на 8-9 балів у всіх аспектах 📌 старт: по набору групи *перед стартом вам буде запропоноване коротке заняття з викладачем, щоб ви переконалися, що вам підходить курс та група* для запису - чекаємо вас в особистих повідомленнях!🤍
-
Ну ладно, то і я вже скажу Ні одного еліджибілиті за сьогодні 🥲
-
Скоро Ваш выход!!! 🤞
-
Через пару тижнів я отримала лист запрошення з черги очікування. Ще через три дні - що то був глітч, і вони відмінили мій запис. Хоча запрошення я вже отримала. Хто знає, якщо я з наглою мордою прийду в посольство з цим запрошенням- впустять?
-
2-3 месяца
-
Запит писав на цю адресу: [email protected] У Візовий центр у Варшаві нічого не писав (вони самі все організовують). Вам потім тільки будуть приходити листи з Візового центру в Польщі про прийняття документів та зміну статусу обробки документів. Скан або фото першої сторінки закордонного паспорта, який відправлятимете. Щодо оплати, то тут мені сказало, що оплата за кордон з української картки заборонена окрім окремих платежів, як, наприклад, навчання чи лікування (це було з Моно - може з іншого буде ок). Тому я попросив друзів в Польщі сплатити той рахунок