PR CUAET
-
CELPIP A2 група 📅 час занять: 2 заняття / тиждень, ранковий час за Альбертою 📚 кількість занять: 28 уроків 👥 група: до 3 студентів 💡 для кого: рівень A2 бажаєте скласти CELPIP на 4-5 балів у всіх аспектах 📌 старт: по набору групи CELPIP B1 / B2 група 📅 час занять: вівторок та четвер о 12:00 за Ванкувером 📚 кількість занять: 27 уроків 👥 група: до 3 студентів 💡 для кого: рівень B1-B2 бажаєте скласти CELPIP на 8-9 балів у всіх аспектах 📌 старт: по набору групи *перед стартом вам буде запропоноване коротке заняття з викладачем, щоб ви переконалися, що вам підходить курс та група* для запису - чекаємо вас в особистих повідомленнях!🤍
-
Ну ладно, то і я вже скажу Ні одного еліджибілиті за сьогодні 🥲
-
Скоро Ваш выход!!! 🤞
-
Через пару тижнів я отримала лист запрошення з черги очікування. Ще через три дні - що то був глітч, і вони відмінили мій запис. Хоча запрошення я вже отримала. Хто знає, якщо я з наглою мордою прийду в посольство з цим запрошенням- впустять?
-
2-3 месяца
-
Запит писав на цю адресу: [email protected] У Візовий центр у Варшаві нічого не писав (вони самі все організовують). Вам потім тільки будуть приходити листи з Візового центру в Польщі про прийняття документів та зміну статусу обробки документів. Скан або фото першої сторінки закордонного паспорта, який відправлятимете. Щодо оплати, то тут мені сказало, що оплата за кордон з української картки заборонена окрім окремих платежів, як, наприклад, навчання чи лікування (це було з Моно - може з іншого буде ок). Тому я попросив друзів в Польщі сплатити той рахунок
-
Я ловила. В мене за декілька днів нічого не вийшло. Тобто слоти були, блакитного кольору, але були гне клікабельні. На третій день в мене Гугл календар сказав, що мій девайс не є secure 🤣
-
Через скільки часу приблизно приходять картки після еКопру?
-
Ніхто тут не скаже, що буде, якщо поїдете (( одні здогадки
-
Они должны переслать вам на подтверждение. За месяц, за 7 дней и за 3 дня.
-
На 9 квітня