PR CUAET
-
тоді мають просто поміняти без питань 👍🏻
-
Дякую) Маю більше , ніж 2 роки в Канаді
-
якщо міняєте права на онтарійські, але в попередній провінції мали права менше, ніж 2 роки, то треба у мене були права повний 5 клас (бо зарахували укр досвід) в альберті трохи більше року, в онтаріо поміняли на G2 (аналог 5 gdl), але на повний клас G сказали здавати (в онтаріо укр досвід не зараховують, зарахували досвід лише безпосередньо в альберті)
-
Не зовсім так, 7 листопада подача, 23 вересня еліджибілиті і поки що все
-
Все буде добре))
-
Подала 13 января, получила на руки 14 марта. Я заказывала курьерскую доставку DHL с Украины в консульство. Эдмонтон.
-
Все я не хочу більше про це думати. Скачи воно все конем.
-
Я б хотіла. Але, нажаль, досвід з України вже не актуальний((
-
Дякую, вже зареєстрував дружину на біометрію на понеділок. Лякає слово "Examination" у заголовку поруч із "Biometrics Instruction Letter". Штрих-коди у листі присутні. Сподіваюсь все буде далі в порядку.
-
Чекаю 1 портал. Дзвонила - чекайте
-
Перечитайте умови на сайті вашого банку чи Canada.ca
-
Порталів щось не видно ці дні
-
Так, ви вірно розумієте. В тому "звичайному" кабінеті теж є можливіть податися на SP, але тоді система вас буде ідентифікувати як "за межами Канади", наскільки я зрозуміла, то різниця в цьому полягає.
-
Теж планую поїхати, бо квитки вже є, їх не повернути, тож поїду та прикую себе до дверей😅🤞, жартую 🤣, але я вже на грані щось таке відмочити
-
Будемо перекладати ці листи і прикладати їх до аплікацій в ірсс Можливо вони підуть на зустріч, як наші не йдуть
-
Дякую!
-
Тепер зрозуміла, дякую
-
Це всього лише початок Ваші документи ніхто ще не відкривав Потім буде еліджібіті. І потім до запит на фінанси , мілітарі і якщо ще щось їм треба від вас Після еліджібіті вже тільки чекати
-
Вітаю 😉 Маю таке питання про брата . На одній роботі з нього роботодавець сплачував податки . Додатково літом підробляв на іншій роботі (отримував зарплатню чеками тут) З основної роботи йому бухгалтер сказав що 1200 мали повернути Але так як в нього є ще ці підробітки йому нарахували ще 500 дол доплатити . Тепер не розуміє , це 1200 йому повернуть ,але + 500 він має сплатити за іншу роботу ? Чи це ці 1200 відняли і +500 доплатити , тобто нарахували за іншу роботу сумарно 1700 податку ? Як вони це рахують ?
-
t.me/prcuaet/1783/521157
12 Jan 2024, 17:45
460450/462077
about a minute ago