PR CUAET
-
Перечитайте умови на сайті вашого банку чи Canada.ca
-
Порталів щось не видно ці дні
-
Так, ви вірно розумієте. В тому "звичайному" кабінеті теж є можливіть податися на SP, але тоді система вас буде ідентифікувати як "за межами Канади", наскільки я зрозуміла, то різниця в цьому полягає.
-
Теж планую поїхати, бо квитки вже є, їх не повернути, тож поїду та прикую себе до дверей😅🤞, жартую 🤣, але я вже на грані щось таке відмочити
-
Будемо перекладати ці листи і прикладати їх до аплікацій в ірсс Можливо вони підуть на зустріч, як наші не йдуть
-
Дякую!
-
Тепер зрозуміла, дякую
-
Це всього лише початок Ваші документи ніхто ще не відкривав Потім буде еліджібіті. І потім до запит на фінанси , мілітарі і якщо ще щось їм треба від вас Після еліджібіті вже тільки чекати
-
Вітаю 😉 Маю таке питання про брата . На одній роботі з нього роботодавець сплачував податки . Додатково літом підробляв на іншій роботі (отримував зарплатню чеками тут) З основної роботи йому бухгалтер сказав що 1200 мали повернути Але так як в нього є ще ці підробітки йому нарахували ще 500 дол доплатити . Тепер не розуміє , це 1200 йому повернуть ,але + 500 він має сплатити за іншу роботу ? Чи це ці 1200 відняли і +500 доплатити , тобто нарахували за іншу роботу сумарно 1700 податку ? Як вони це рахують ?
-
t.me/prcuaet/1783/521157
-
Хочеться вірити і надіятися
-
у мене так само…. Чи означає це, що ніякі додаткові документи вже не потрібні або це всього лише початок процесу, і вони все ще можуть запросити оновити медицину і т.д. Який загалом алгоритм від AOR до PR? Дякую
-
Хтось останній час отримував csq? Поділіться термінами очікування)
-
Да, можете (если не хотите переподать декларацию). www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/individuals/topics/first-home-savings-account/tax-deductions-fhsa-contributions.html
-
Підскажіть, будь ласка, скільки проходе часу від оплати біометрії до запрошення її здавати Дякую за відповідь
-
Дякую. Знаю за wise, так гроші в Україну переводила.
-
Добрий день.. Може хтось є в консульстві зараз і може допомогти мені
-
Вітаю, рекомендую, професіонал своєї справи: preply.com/en/tutor/96524
-
О , відпишіться. Я думала ми перші, 1 квітня.
-
На березень 28
12 Jan 2024, 17:45
460460/462077
2 minutes ago