PR CUAET
-
Хтось останній час отримував csq? Поділіться термінами очікування)
-
Да, можете (если не хотите переподать декларацию). www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/individuals/topics/first-home-savings-account/tax-deductions-fhsa-contributions.html
-
Підскажіть, будь ласка, скільки проходе часу від оплати біометрії до запрошення її здавати Дякую за відповідь
-
Дякую. Знаю за wise, так гроші в Україну переводила.
-
Добрий день.. Може хтось є в консульстві зараз і може допомогти мені
-
Вітаю, рекомендую, професіонал своєї справи: preply.com/en/tutor/96524
-
О , відпишіться. Я думала ми перші, 1 квітня.
-
На березень 28
-
Друзі, підкажіть будь ласка, якщо компанія подала вас на Атлантичну програму, то кому приходить результат апрувнула вас провінція чи ні, роботодавцю і він вам повідомляю, чи наприклад на вашу пошту, особисто вам?
-
У вас на коли ?
-
4-6 місяців
-
У мене повинно було прийти на підтвердження саме сьогодні, але замість цього прийшло шо скасовано
-
Звісно
-
Квиток є? Які проблеми, я вважаю. То їх глюк, люди записувалися почесному.
-
дайте скріншот де саме складнощі у виборі виникають у вас
-
вам правильно сказали що система всюду однакова, але пишу щоб вас точно заспокоїти) я здавала в Калгарі минулої неділі, підкреслює червоним якщо слово неправильно написане і можно через праву кнопку мишки обрати потрібний варінт.
-
Так, всім, хто зловив 10 березня, приходять листи про скасування. Я дозвонилася, кажуть писати на мейл консульства і прикласти докази у вигляді скриншотів. Але, я не впевнена, що буде щось з того. В мене був слот на понеділок, а до понеділка вони того всього точно не розгребуть.
-
Дякую що поділились Скріншотів чого саме? Бронювання чи відміни? Я теж їм написала зранку, але просто описала ситуацію і спитала хто буде відшкодовувати квитки😅 Або без скрінів
-
Оцей мейл? consul_ca@mfa.gov.ua
-
В мене теж на понеділок, скажіть будь ласка будете їхати на свій запис? Бо не розумію що маю робити Квитки куплені, збір оплачений
12 Jan 2024, 17:45
460472/467007
3 minutes ago