PR CUAET
-
Тут би до пенсії іпотеку погасить, а ви про заощадження
-
Да, а вы уже с гражданством?
-
Треба жити 180 днів у року
-
Півроку треба жити як мінімум
-
Для того люди й працюють, роблять пассивний інкам, заощадження тощо...
-
Ну разве что совсем денег не будет на другие страны.
-
Я б так сказав ніколи не кажи ніколи. Є багато питань як банально вижити тут коли вже не працюєш
-
Ага.Дякую. Можливо Ви в курсі -А на подовження Ворк перміт Подавити форму 5710Е? Та через який аккаунт?
-
Після якоїсь кількості років, здається 20, виплачують
-
В законопроекте наоборот - даже для военнообязанных женщин (фармацевтов и медиков) вносят правку , что их служба во время военного положения возможна только на добровольной основе. Законопроект же выше выложен в начале этой ветки - прочитайте его, зачем придумывать.
-
Написала в приватні.
-
Добрый ночь) Подскажите плиз подавался ли кто на канадский паспорт ?
-
Не думаю что вы морально сможете жить в Украине после многих лет в Канаде. Уже через пару лет это будет очень заметно и даже с доплатой не захотите возвращаться
-
Укр. громадянство важко ще й отримати, тому не хотілося б втрачати. Як тут в Канаді на пенсії виживають люди та ще й з канадською медициною не дуже розумію. А повернутись в Україну з канадською пенсією був би непоганий варіант
-
www.canada.ca/content/dam/ircc/migration/ircc/english/pdf/kits/citizen/cit0007e-2.pdf У меня с телефона чеклист не открывается
-
Вот и у мамы также было.
-
Віза це наклейка в паспорті. При 5708 буде візітор рекорд, який хіба дітям потрібно. При виборі ворк візу можуть дати і до кінця паспорту. Але це не дає правл працювати
-
Надо глянуть по чек листу. Я что-то прикладывала или старую с последнего визита в Украину в 2021 и из Дии. Но это сугубо для своего внутреннего успокоения
-
Доброго дня! Скажіть, будь ласка, яка вартість перекладів? Потрібно зробити переклад Свідоцтва про народження та Довідки про несудимість з Дії.
-
Цікаво, а яка позиція КУК? Чи це організація тільки для пісеньок в вишивках?
12 Jan 2024, 17:45
4604/404410
8 minutes ago