PR CUAET
-
Ви праві. У мене Нова Шотландія. На ендорсмент подавав роботодавець через свій кабінет, і дозапит, і потім ендорсмент приходили до роботодавця в кабінет.
-
Перша декларація? Якщо так, то поки вони не зроблять асесмент, ви не зможете зареєструватися.
-
Підкажіть, хочу отримати візітор візу в штати, зробив форму ds-160 в Канаді апоймент до консульства перший доступний через рік , можливо якось зловити там слот скоріше , чи як всі це роблять ?
-
Підкажіть, хочу отримати візітор візу в штати, зробив форму ds-160 в Канаді апоймент до консульства перший доступний через рік , можливо якось зловити там слот скоріше , чи як всі це роблять ?
-
Вчора мама пішла в Україні в паспортний стіл До мене набрали на камеру Звірили з фото Спитали дані Чому хочу відмовитись від паспорта І його анулювали Паспорт теж забрали
-
Вітаю, так, але в межах 60 відсотків
-
Ні і вже минулого року подавала декларацію І вже цього року подала . І прийшло мені щось на пошту що треба зайти у акаунт А я його немаю
-
Підкажіть будь-ласка. Чоловік платник GST. В 2024 році купили машину. Чи можемо ми суму GST з машини вказати в декларації з GST (не в декларації з податку з доходу) щоб меньше сплатити GST? Усю суму GST, або у відсотках к роботі? (в декларації з доходу ми списуємо все що зв'язано з машиною тільки 60%) Дякую.
-
Так . Другий день підряд.😡😡😡
-
Вітаю, шукаю терміново препарат європейський Clexane або канадський Lovenox, може у когось залишилось, можу купити.
-
Доброго дня. Хтось знає чи можна замовити доставку паспорта з Едмонтона в Калгарі? , якщо паспорт вже виготовлено і він прибув в консульство. Дякую)
-
Дякую. Підтвердили мої здогадки.
-
Доброго дня товариство,маю запитання. Оцінка по CELPIP зараховується найнижча чи та що в розділі average?
-
Таке саме
-
Подивіться на сайті ВС, у них договори оренди типові
-
Можливо що вже після 31го березня.
-
Сподіваємось
-
І ще підскажіть, будь ласка, чи реально самому податися на федеральний этап без іміграційного консультанта? Який у кого досвід?
-
Може, офіцери зачаїлися очікуючи на настанови нового міністра іміграції? Дуже сподіваюся, що це короткотривала пауза і для тих, хто вже отримав еліджібіліті та хоча б один з порталів ніяких негативних змін чи подальших затримок не буде
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/application-verification-status-replacement-immigration-document.html
12 Jan 2024, 17:45
460505/462077
about a minute ago