PR CUAET
-
Підкажіть будь-ласка. Чоловік платник GST. В 2024 році купили машину. Чи можемо ми суму GST з машини вказати в декларації з GST (не в декларації з податку з доходу) щоб меньше сплатити GST? Усю суму GST, або у відсотках к роботі? (в декларації з доходу ми списуємо все що зв'язано з машиною тільки 60%) Дякую.
-
Так . Другий день підряд.😡😡😡
-
Вітаю, шукаю терміново препарат європейський Clexane або канадський Lovenox, може у когось залишилось, можу купити.
-
Доброго дня. Хтось знає чи можна замовити доставку паспорта з Едмонтона в Калгарі? , якщо паспорт вже виготовлено і він прибув в консульство. Дякую)
-
Дякую. Підтвердили мої здогадки.
-
Таке саме
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/application-verification-status-replacement-immigration-document.html
-
Вітаю, хто володіє такою інформацією Чи правда, що десь через пів року запити у Сінп на лист jal видаляються? Роботодавець каже почекати пів року щоб подати на Jal під другим ноком (каже що через пів року вся інфа, яка була подана видалиться і можна заново людину подавати)🙈 Але мені чомусь здається це не так
-
Підкажіть а щоб анулювати попередній паспорт( ще не прострочений але строк 2026- ( мій)це можна зробити прямо на прийомі в момент оформлення нового паспорта? І у дитини додивилася що прострочений але приписка що продовжений паспорт до 2026 го, його можна прям в консульстві анулювати в момент подачі на новий дитині?( звісно що паспорт ще й собака погризе для певності) 😂цікавить чи прямо в момент подачі цей прострочено- продовжений анулюють?? Якщо я ці паспорти їм принесу на прийом
-
Я думаю что в 90% случаев это можно сделать самому. Там нет ничего особенного. Даже инструкции существуют, просто нужно свои данные ввести.