PR CUAET
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/application-verification-status-replacement-immigration-document.html
-
Вітаю, хто володіє такою інформацією Чи правда, що десь через пів року запити у Сінп на лист jal видаляються? Роботодавець каже почекати пів року щоб подати на Jal під другим ноком (каже що через пів року вся інфа, яка була подана видалиться і можна заново людину подавати)🙈 Але мені чомусь здається це не так
-
Підкажіть а щоб анулювати попередній паспорт( ще не прострочений але строк 2026- ( мій)це можна зробити прямо на прийомі в момент оформлення нового паспорта? І у дитини додивилася що прострочений але приписка що продовжений паспорт до 2026 го, його можна прям в консульстві анулювати в момент подачі на новий дитині?( звісно що паспорт ще й собака погризе для певності) 😂цікавить чи прямо в момент подачі цей прострочено- продовжений анулюють?? Якщо я ці паспорти їм принесу на прийом
-
Я думаю что в 90% случаев это можно сделать самому. Там нет ничего особенного. Даже инструкции существуют, просто нужно свои данные ввести.
-
Так
-
Я, скоріш за все, не поїду, бо збір ще не платила, все решта можу відмінити, маю ще день на подумати.
-
Напишіть своє повідомлення в гілку US visa t.me/prcuaet/151456
-
Я просто на 37 тижні вагітності і їхати з Торонто 😅