PR CUAET
-
Найнижча
-
А може просто п'ятниця, та не дуже хотілося їм працювати
-
Підкажіть а щоб анулювати попередній паспорт( ще не прострочений але строк 2026- ( мій)це можна зробити прямо на прийомі в момент оформлення нового паспорта? І у дитини додивилася що прострочений але приписка що продовжений паспорт до 2026 го, його можна прям в консульстві анулювати в момент подачі на новий дитині?( звісно що паспорт ще й собака погризе для певності) 😂цікавить чи прямо в момент подачі цей прострочено- продовжений анулюють?? Якщо я ці паспорти їм принесу на прийом
-
Я думаю что в 90% случаев это можно сделать самому. Там нет ничего особенного. Даже инструкции существуют, просто нужно свои данные ввести.
-
всех кого знаю сами подавались, Там все формы на одной странице
-
Так
-
Я, скоріш за все, не поїду, бо збір ще не платила, все решта можу відмінити, маю ще день на подумати.
-
Напишіть своє повідомлення в гілку US visa t.me/prcuaet/151456
-
Напевно знову якісь ЦУ
-
ПР карта ще + півтора місяця
-
8 місяців але це був 2023 рік подача. Нью Браунсвик
-
В НБ і работодавцю і робітнику
-
Скажіть будь ласка, а коли ви подавались та скільки часу у вас це зайняло? Від подачі на федеральний до final decision хоча б. Бо ми тут вже трішки у відчаї 😂
-
Чек лист не только прочитать но и отметить и его тоже подать, это одна из форм
-
Верховная Рада приняла, но Зеленский не подписал. Время будут переводить
-
Я подавався сам, все добре, вже отримав ПР. Але це зайняло деякий час все підготувати та перечитати які форми як заповнювати, і тд
-
Я просто на 37 тижні вагітності і їхати з Торонто 😅
-
Реально. Просто треба дуже уважно читати чек-лист та гайд. Ну і чат, тут купа всього вже обговорено)
-
А збір же можна на місці оплатити?
-
Спасибо .В Украине он не такой обширный )
12 Jan 2024, 17:45
460526/466934
5 minutes ago