PR CUAET
-
Скажіть но, кожен банк має свого underwriter? Я так розумію, що це представник страхової компанії яка в разі чого платить по кредиту якщо ти не платиш. Ця страхова в кожного банку своя чи це типу загальна для всіх банків? Дякую!
-
Вітаю! Підкажіть, пліз. Я подала заявку на номінацію в квітні минулого року. За два тижні вони перестали приймати заявки з моєї сфери (accommodation and food services), але application number прислали. Нещодавно я прочитала в тому листі такий рядок "we cannot garantee that your application will be assessed ... even if it meets eligibility criteria". Нижче прикріплю скрін. Це стандартна відповідь чи ні? Є сенс чекати чи варто шукати інші програми та шляхи?
-
Для того, щоб створити профайл в системі ЕЕ вам обовʼязково потрібно мати англ, мін СЛБ 5/5/5/5 для ТІР 2-3, 7/7/7/7 для ТІР 0-1
-
Можливо Якщо в вас non EE - нет треба
-
Привіт. Може комусь цікаво. Прийшли січневі (останні) carbone rebate tax. Це була не заборгованість. Вони просто їх зарахували на income tax account у січні, а потім виплатили з нього на карту.
-
Надали відповідь Без мінімальної англ ви навіть профайл ЕЕ не створите
-
Teer, якщо точніше Англійська - вимога eligibility для ЕЕ, а не професії/ Teer
-
Ми з дружиною ХМ) Не можу написати вам в особисті(
-
Скажіть будьласка ,діти також мають право на кліматичні виплати?